Trenduri fashion 2021. Ce se poartă în sezonul cald

Trenduri fashion 2021. Ce se poartă în sezonul cald

0 2493
Trenduri fashion 2021 cat-walk
anul 2021 este anul ținutelor lejele, comode și ușor androgine

Noile trenduri fashion 2021 aduc în prim plan culori calde și puternice, articole de îmbrăcăminte lejere, și încălțăminte cu talpă tip platformă. Se reîntorc accentele din moda anilor 80, dar într-o reinterpretare inedită și foarte interesantă, conferind ținutelor un aer androgin. Iată ce ne-au pregătit marii designeri în acest an, în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii!

Bijuterii din aur opulente și îndrăznețe

Bijuteriile din aur reprezintă trendul principal în materie de accesorii în acest an. Se vor purta bijuterii din aur precum cerceii supradimensionați, hoops sau discreți. De asemenea, inelele statement sunt un must have pentru 2021. Caută piese din acest metal prețios pentru că atunci când le vei purta vor transforma instant orice ținută într-una elegantă. Spre exemplu, o pereche de cercei stylish va face diferența. Piesel îndrăznețe, spectaculoase, dar și cele rafinateși discrete sunt printre tendințele acestui an. 

Haine largi, rochii curgătoare

Stilul anului 2021 este confortabil și smart-casual. Îmbrăcămintea av avea tăieturi largi, în unghiuri ascuțite și cu forme asimetrice. Anul acesta, hainele mulate vor fi înlocuite cu unele lejere, cu un croi drept. 

Culorile pământii, cele mai accesibile trenduri fashion 2021 în materie de culori
Maro deschis, crem, bej…iată câteva dintre cele mai versatile culori în tendințele anului 2021

Trenduri fashion 2021- culori de pământ

Vestea bună este că în acest an s-a dat startul modificărilor cromatice care vor persista în următorii ani. Nuanțele neutre clasice, precum gri-ul sau nude-ul, vor fi înlocuite cu cele ale pământului. Nu ezita să folosești în garderoba ta de bază maro închis, maro deschis, galben muștar, cafeniu, camel, căci sunt cele mai accesibile trenduri fashion 2021 în materie de culori.

Sneakersi albi și platforme

Dacă în anii trecuți întâlneai des adidași cu o talpă groasă, pregătește-te, deoarece în 2021 are loc o explozie a acestui stil pe toate variantele de încălțăminte. De asemenea, sneakersii albi sunt încălțămintea care va avea poate chiar cel mai mare succes căci se potrivește la aproape orice ținută. 

Trenduri fashion 2021 – anul cămășilor tip jachetă

Cămașa tip jachetă este combinația dintre cămașa groasă și sacoul subțire. În carouri sau monocromatică, cămașa jachetă este folosită pentru a accesoriza ținutele casual. Se poartă la pantaloni dar și la fuste sau rochii, fiind mereu laîndemână pentru malete și bluze de corp. 

Materiale tricotate, moi și confortabile

Aceste țesături vor face trecerea de la iarnă la primăvară și se vor purta în prima jumătate a anului. Vei întâlni rochii, fuste creion sau bluze largi croșetate, care se pot combina cu sneakersi albi, geci din piele sau denim. În funcție de silueta ta și prin procesul de mix and match, poți opta pentru piese care să te avantajeze, să te pună în valoare și să te mențină în trenduri. Alte trenduri fashion 2021 găsești și pe site-ul vogue.co.uk.

Sursa foto: Pixabay

COMENTARII

Lasă un răspuns