Trenduri în manichiură pentru vara lui 2016

Trenduri în manichiură pentru vara lui 2016

0 1078

Dacă eşti adepta stilului clasic, un lac de unghii roşu va fi perfect pentru manichiura ta. Însă, dacă vrei să experimentezi, să te joci cu modelele şi culorile, află că acest sezon aduce în prim plan stiluri inedite, nonconformiste şi îndrăzneţe. Pe de altă parte, la polul opus se observă o reîntoarcere către naturaleţe şi feminitate.

Un altfel de french

Anul acesta se poartă un altfel de french. Manichiura french clasică este reinventată în acest sezon, iar noutatea o reprezintă culorile îndrăzneţe şi combinaţiile de nuanţe contrastante.

machiaj si manichiura culori stralucitoare

Manichiură asortată cu machiajul

Asortează culoarea machiajului cu cea a unghiilor! Este un trend al sezonului primăvară-vară 2016 şi un must have pentru un look în tendinţe. Alege culori vii şi puternice.

lac de unghii glitter

Nuanţe strălucitoare şi glitter

Printre cele mai importante noutăţi se numără şi manichiura în culori glitter: nuanţe nude dar şi culori strălucitoare precum argintiu, auriu, galben, roşu, albastru etc. Poţi opta pentru o manichiură-curcubeu sau una galmour, stilată.

Culori curcubeu

Încearcă o manichiură în combinaţii de mai multe culori sau alege culori diferite pentru fiecare unghie. Adoptă un aer vesel şi optimist.

manichiura culoare galbena cu dungi

Dungi verticale şi orizontale

Stilul în dungi verticale şi orizontale nu ne este chiar necunoscut. A fost la modă recent, şi iata că revine în forţă şi în această primăvară.

Culori nude şi neutre

În acest sezon putem alege o manichiură simplă, cât mai naturală, în culori nude sau neutre. Aspectul va fi unul curat şi îngrijit.

Manichiură în nuanţe galbene

Se poartă galbenul în diferite tonuri şi nuanţe, de la cele mai pale până la cele puternice, solare. Poţi opta pentru un lac de unghii mat, pentru combinaţii ale aceleiaşi culori, în modele geometrice, linii verticale şi orizontale dar şi pătrăţele.

manichiura culoare albastru

Blue effect

Albastrul este o altă culoare în tendinţele sezonului primăvară-vară 2016. Poţi alege diferite tonuri, de la cele mai deschise, până la cele mai puternice sau combinaţii de nuanţe.

manichiura culori mate

Revin culorile mate

Culorile mate revin în forţă în acest sezon cald şi poţi opta pentru o variatate de tonuri şi nuanţe. Se poartă negrul pe două, trei unghii de la fiecare mână. Interesant, nu? De asemenea, poţi alege roşu mat, roz-cuarţ, lila, roz pal.

Contur la baza unghiilor

Optează pentru un contur la baza fiecărei unghii într-o culoare închisă, care să contrasteze puternic cu nuanţa lacului. De asemenea, poţi da unghiilor un contur fin, întreg.

manichiura unghii culoare rosie

Roşu clasic

Roşul este culoarea care nu se va demoda niciodată aşa că, dacă eşti adepta stilului clasic, poţi alege o astfel de nuanţă. Optează pentru diferite tonuri, de la cele mai deschise până la cele mai închise. Vedeta este însă nuanţa coral.

Stilul minimalist

O manichiură simplă, discretă, care dă senzaţia de ordine şi curăţenie. Stilul minimalist al machiajelor acestui sezon se observă şi în ceea ce priveşte manichiura. Este unul dintre cele mai importante trenduri ale lui 2016, iar noutatea o reprezintă combinaţia de două culori în tonuri contrastante.

manichiura figuri geometrice

Modele grafice şi pătrăţele

Printurile grafice precum pătrăţelele se regăsesc şi în manichiură. Combinaţiile între două culori contrastante precum roşu şi galben, roşu şi alb, alb şi negru sau roşu şi albastru sunt un must have.

Culori închise

Deşi vorbim despre sezonul primăvară vară şi ne aşteptăm la culori solare, iată că negrul se menţine în tendinţele sezonului, fie că vorbim despre ojă cu aspect mat sau clasică.

Sursa foto: Pixabay, Pexels 

COMENTARII

Lasă un răspuns