Trenduri toamnă-iarnă 2014: Tata Naka a lansat o colecţie inspirată din designul...

Trenduri toamnă-iarnă 2014: Tata Naka a lansat o colecţie inspirată din designul interior

0 1279

Deşi nici nu a venit bine primăvara, designerii au lansat deja colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă. 2014. Ca în fiecare an, pe podiumurile de prezentare au apărut primele trenduri de care va trebui să ţinem cont începând din luna septembrie. Iată mai jos o colecţie inedită marca Tata Naka . Surprizător este faptul că designerii s-au inspirat în creaţiile lor adoptând influenţe din designul interior. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

Colecţia Tata Naka pentru sezonul toamnă-iarnă 2014 aduce în prim plan influenţe din designul interior. Astfel, creaţiile imită perfect modelele şi textura tapetului, a tapiseriilor, covoarelor persane sau gazetelor de perete. Culorile şi modelele sunt alese în aşa fel încât să fim duşi cu gândul la plăci cermanice, porţelanuri de China şi chiar la picturile lui Matisse.

 

În sezonul toamnă-iarnă 2014, predomină materiale precum mătasea şi lâna, iar în ceea ce priveşte culorile avem de ales dintr-o paletă extrem de bogată şi variată. Sunt fie culori uni, fie avem de-a face cu o explozie de culoare şi nuanţe puternice care se combină şi se asotează.

Tata Naka a insistat pe articole vestimentare precum pantaloni, fuste, rochii, topuri, paltoane şi jachete dar şi încălţăminte: pantofi de golf în nuanţe metalice şi mocasini.

COMENTARII

Lasă un răspuns