Tu cu ce te îmbraci vara asta? Uite 4 ţinute răcoroase pentru...

Tu cu ce te îmbraci vara asta? Uite 4 ţinute răcoroase pentru zile fierbinţi!

0 1484

Suntem în plină vară, iar pe lângă hidratarea atât de necesară, ţinuta devine un aliat de preţ în a face faţă cu succes temperaturilor extreme. Lanţul de magazine Takko te aşteaptă cu colecţia de vară şi îţi recomandă patru ţinute pentru sezonul estival. Mimi îţi spune ce să porţi vara asta! Ascult-o pe Mimi!

 

outfit vara 2013

Rochii lungi şi vaporoase

O rochie dintr-un material fluid este alegerea potrivită pentru o zi călduroasă. Accesoriile fac însă diferenţa între un rezultat banal şi unul statement, aşa că alege să o accesorizezi cu o geantă şi o pălărie din rafie, detalii care îţi vor da un aer boem. Completează ţinuta cu o brăţară supradimensionată.

 

outfit vara 2013

Pantaloni scurţi

Consideraţi un articol vestimentar bărbătesc, pantalonii scurţi şi-au câştigat un loc sigur în garderoba oricărei femei şi sunt piesa de rezistenţă pentru o ţinută de vară. O pereche de culoarea piersicii este ca o gură de aer răcoritor în zilele în care temperaturile depăşesc 30 de grade. Poartă-i cu o bluză dintr-un material vaporos, cu motiv floral şi o pălărie casual din paie cu o eşarfă turcoaz pentru un plus de feminitate.

 

outfit vara 2013

Pantaloni lungi, înfloraţi

Adeptele pantalonilor lungi nu trebuie să cadă în banalitate şi pot aduce un aer fresh în garderoba lor cu o pereche de pantaloni cu imprimeu floral. Cu o cămaşă albastră fără mâneci se obţine un outfit nu doar pentru o zi la birou sau o ieşire în parc, ci un look demn de o seară petrecută în oraş. Un plic negru, o brăţară, o pereche de cercei şi un accesoriu de păr ce respectă paleta cromatică de albastru sunt detaliile care dau unitate ţinutei.

 

outfit vara 2013

Fustă mini, roşie

Orice femeie ar trebui să aibă cel puţin o fustă în garderobă. Alegerea ideală pentru o zi călduroasă este fusta scurtă roşie, pe care o poţi purta cu o bluză albă, dintr-un material vaporos. Nu sunt necesare multe accesorii pentru a pune în valoare acest outfit. O geantă supradimensionată, multe brăţări şi o pălărie care să te protejeze de razele ultraviolete garantează o ţinută simplă dar de efect.

COMENTARII

Lasă un răspuns