Tu cum iubești în această vară? Uite cum stai cu dragostea în...

Tu cum iubești în această vară? Uite cum stai cu dragostea în funcţie de zodie!

0 1437

Ești în căutarea unei relații amoroase serioase și de lungă durată sau îți place să seduci și să abandonezi? Încerci să-ți consolidezi relația pe care deja o ai sau ești pusă doar pe distracție? Ești senzuală și pasională sau poate îți faci planuri mărețe pentru viitor? Mimi îți spune cum iubesc zodiile în această vară! Ascult-o pe Mimi!

berbec

Berbec

Femeia Berbec este plină de iubire și afecțiune și recurge la gesturi foarte îndrăznețe pentru a fi alături de bărbatul iubit. Atenție însă până unde mergi pentru că influența lui Jupiter te-ar putea determina să transformi dragostea într-o adevărată telenovelă, dacă nu ești atentă. În luna august este posibil ca femeia Berbec să treacă prin momente în care să aibă mare nevoie ca partenerul să-i fie aproape. Poate ramâne însărcinată sau se poate implica într-o relație interzisă.

taur

Taur

În această vară, femeia Taur va renunţa să mai zboare din floare în floare şi va căuta o relaţie stabilă şi de lungă durată. O va ajuta planeta Marte care o va determina să se implice într-o relaţie pe termen lung sau, cel puţin, să caute o relaţie serioasă. În cazul femeilor care deja au un iubit, ele se vor gândi foarte serios la un viitor împreună cu bărbatul de lângă ele. Nu sunt excluse logodnele şi căsătoriile.

gemeni

Gemeni

Femeia Gemeni este o mare cuceritoare. Seduce şi abandonează. Ea nu urmăreşte să se implice într-o relaţie serioasă, preferând să cucerească după propriul său plac atât bărbaţi cunoscuți recent cât şi bărbaţi cu care au o relaţie de pură amiciţie. Atenţie! Dorinţa de libertate, independenţa şi exaltarea ta ar putea să-i rănească pe cei din jur.

rac

Rac

Femeia Rac își va căuta sufletul pereche. După o perioadă în care a fost singură sau a trecut prin relaţii pasagere, ea încearcă să se implice într-o relaţie serioasă şi caută un bărbat în care să aibă încredere. L-ar putea întâlni oriunde, chiar şi la locul de muncă. Femeile care deja au un iubit vor încerca să îşi consolideze relaţia punând bazele unui viitor alături de partenerul lor. Marte le va influenţa viaţa intimă, femeile Rac devenid foarte pasionale, mereu în căutarea unor partide de sex picant. Se anunţă sosirea pe lume a unui bebeluş dar şi o căsătorie.

leu

Leu

Femeia Leu va dori să fie mereu în centrul atenţiei, va încerca să smulgă priviri şi cuvinte de admiraţie din partea celor din jur, va străluci şi va epata. Acest lucru ar putea stârni gelozia partenerului său. Dacă nu este implicată într-o relaţie amoroasă, femeia Leu va da frâu distracţei în această vară, fără restricţii. Deşi s-ar putea ca prietenii şi familia să încerce să o mai tempereze, femeia Leu se simte ca şi cum ar avea toată lumea la picioare. Nimic nu-i rezistă, nimic nu îi poate strica buna dispoziţie.

fecioara

Fecioara

Fecioara îşi caută sufletul pereche. Şi îl va putea întâlni în vacanţă, la o ceremonie spirituală sau religioasă sau chiar pe ringul de dans, într-un club.  Pe de altă parte, Jupiter va ajuta femeia Fecioară să renunţe la legăturile şi relaţiile toxice şi să-și definească foarte clar ceea ce îşi doreşte de la partener dar şi de la viaţă. Astfel, va rupe orice comunicare cu persoanele care nu o mulţumesc şi va căuta un bărbat fără a mai face compromisuri. Din 25 iulie până pe 13 septembrie, este posibil ca femeia Fecioară să se implice într-un flirt care s-ar putea transforma chiar în iubire. Un prieten bun, vechi ar putea să facă o pasiune pentru ea.

balanta

Balanţa

Balanţa va prefera să caute pasiunea, să exploreze din punct de vedere sexual toate posibilităţile. Femeia Balanţă ar putea chiar să întocmească o listă a dorinţelor sexuale pe care să şi le satisfacă. După 25 iulie, aceste dorinţe şi fantezii vor deveni a doua ei natură. Pe de altă parte, femeia Balanţă va fi în căutarea iubirii, iar sufletul pereche poate apărea când Balanţa se aşteaptă mai puţin. Bărbatul căutat poate fi întâlnit la o reuniune, într-un grup de prieteni mai vechi sau pe internet.

scorpion

Scorpion

Femeia Scorpion este pe cât de sexy, pe atât de romantică şi senzuală. Fie că afişează acestă imagine de femeie fatală în public sau în spatele uşilor închise, un lucru este clar: atrage bărbaţii ca un magnet. Femeia Scorpion doreşte să se implice într-o relaţie serioasă şi caută bărbatul potrivit peste tot, chiar şi la locul de muncă. Este foarte posibil să încheie un parteneriat de afaceri cu un bărbat de care să fie extrem de atrasă şi pe care să-l dorească în patul ei. În cazul în care femeia Scorpion este implicată într-o relaţie, ea îşi face planuri măreţe pentru un viitor alături de partenerul său.

sagetator

Săgetător

Femeia Săgetător caută în această vară libertatea. Nu vrea să se implice într-o relaţie stabilă, dimpotrivă. Ea caută relaţii de scurtă durată, vrea să trăiască experienţe noi şi cât mai multe. Pe de altă parte, nu exclude o relaţie amoroasă de la distanţă, care îi oferă independenţa de care are nevoie, dar şi romantismul după care tânjeşte. Femeia Săgetător va uita relaţiile din trecut care au făcut-o să sufere şi se va concentra pe cele care urmează să apară în viaţa ei.

capriorn

Capricorn

Femeia Capricorn este în stare să meargă şi până la capătul pământului alături de persoana iubită. Ea este călăuzită şi motivată de ideea „totul sau nimic”. Cere totul de la partenerul său şi oferă totul. Pe de altă parte, femeia Capricorn care nu este implicată într-o relaţie amoroasă caută experienţe sexuale unice. Vor exista întâlniri ocazionale dar şi întâlniri în mediul online, virtual. Nu trebuie decât ca femeia Capricorn să socializeze mai mult şi să fie dispusă să cunoască oameni noi.

varsator

Vărsător

Femeia Vărsător care are un partener va încerca să stabilizeze relaţia amoroasă, să o reclădească în cazul în care este şubrezită pe ici pe colo. Pe de altă parte, dacă îşi doreşte o relaţie cu un anumit bărbat, femeia Vărsător va şti cum să pună piciorul în prag şi să-l înhaţe. Este foarte posibil să se anunţe o logodnă sau o căsătorie. De asemenea, probabil este ca partenerul pe care femeia Vărsător îl caută să apară la un eveniment sau o reuniune de grup la locul de muncă. În cazul în care reputaţia nu îi este ştirbită, femeia Vărsător se poate implica într-o relaţie de acest gen. În cazul celor care au un partener, este posibil ca acesta să devină inclusiv partener de afaceri, iar relaţia va deveni şi mai solidă.

pesti

Peşti

Femeia Peşti va fi în această vară cu adevărat irezistibilă. Iar asta pentru că, în general, ea acordă o mare atenţie aspectului său fizic. Acest lucru îi dă o foarte mare încredere în forţele proprii şi devine cu adevărat seducătoare. Femeia Peşti își poate întâlni partenerul la sala de fitness, la jogging în parc sau la evenimente mai mult sau mai puţin sportive.

COMENTARII

Lasă un răspuns