Tu stii ce breton ti se potriveste?

Tu stii ce breton ti se potriveste?

De ce purtam breton? Pentru ca este la moda, pentru ca dorim sa facem din cand in cand o schimbare de look sau pur si simplu pentru ca ne place la nebunie cum ne sta. Bretonul, inainte de toate, este o optiune pe care trebuie sa o luam in calcul atunci cand vrem sa ascundem ridurile de expresie aparute in zona fruntii, atunci cand dorim sa mascam o fata prea lunga sau o frunte prea inalta. Insa, trebuie sa stii ca si bretonul se poate purta in multe feluri. Mimi iti spune care este cel potrivit fizionomiei tale.

 

Fata lunga

O fata lunga poate prinde dimensiuni potrivite cu ajutorul unui breton lung pana la sprancene si drept. Aceasta tunsoare iti va modifica total aspectul fetei, diminuand din lungimea sa. De asemenea, bretonul tuns astfel va da impresia si de latime in ceea ce priveste fata.

Frunte lata

Tot bretonul lung si drept este solutia. De data aceasta insa doresti sa maschezi fruntea prea lata, prea inalta.

 

Frunte mica

Pentru a masca dimensiunile mici ale fruntii poti purta un breton asimetric. Aceasta tunsoare va crea o iluzie optica care va da impresia ca fruntea ta este mai lata.

 

Fata sub forma de inima

 

 

Fata sub forma de inima este mai lata in zona fruntii si a tamplelor si se ingusteaza vizibil spre barbie. Gandeste-te la Reese Witherspoon. Aceasta poarta bretonul lung dar asimetric si intr-o parte. In acest fel, ochii ies foarte bine in evidenta.

 

 

Fata ovala

 

 

Fata ovala este considerata a fi ideala ca forma. Practic, nu trebuie sa ascunzi nici un defect! Insa, o fata ovala va fi pusa foarte bine in evidenta printr-un breton scurt. Acesta iti va lumina privirile, iar linia ochilor si a sprancenelor va iesi foarte bine in evidenta.

 

 

Fata rotunda

 

 

Pentru o fata rotunda este recomandat un breton asimetric. Aceasta tunsoare adauga unghiuri noi fetei si mascheaza pometii lati. O fata rotunda are nevoie de un breton pieptanat intr-o parte.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns