Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului într-un concert de excepție, de Crăciun

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului într-un concert de excepție, de Crăciun

0 1230

Într-o țară a neajunsurilor și a confruntărilor permanente, un singur mesaj reușește să îi emoționeze pe românii care nu și-au pierdut speranța, prezentat în luna decembrie a fiecărui an, în cadrul unui concert-fenomen susținut de unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.

Menestrelul românilor de pretutindeni nu părăsește scena și continuă tradiția spectacolului-manifest „DEGEABA”, cu o reprezentație specială ce va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Palatului, începând cu orele 19.00.

Spectacolul maestrului Tudor Gheorghe din acest an beneficiază de un repertoriu îmbogățit, adaptat noilor elemente instalate în peisajul politic autohton, un spectacol imperial, prezentat în maniera sa inconfundabilă, alături de Corul Național de Cameră Madrigal, în acompaniamentul Orchestrei Naționale Radio. O desfășurare de forță și talent susținută de bagheta dirijorului Marius Hristescu.

La doar două săptămâni de la ultimul spectacol, s-au epuizat biletele la două dintre categoriile de preț disponibile, respectiv biletele la prețurile de 100 lei și 120 lei. În acest moment, pot fi procurate bilete la următoarele categorii de preț:

VIP – 200 lei

Cat I – 180 lei

Cat II – 150 lei

Biletele sunt disponibile la standul VreauBilet din unirea Shopping Center, et. 2, la Sala Palatului și online pe vreaubilet.ro.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns