Turneul din Romania al cunoscutului cantaret Demis Roussos s-a anulat!

Turneul din Romania al cunoscutului cantaret Demis Roussos s-a anulat!

0 927

Ai cumparat deja bilete pentru concertul din aceasta primavara a lui Demis Roussos ? Desi uraste sa de vesti proaste, Mimi iti spune ca turneul cunoscutului artist grec s-a anulat. Din cauza unor probleme de ordin medical cu care se confrunta cantaretul, concertele din 1,3, 5 si 7 aprilie nu vor mai avea loc. Mimi iti spune cum sa-ti recuperezi banii, daca ai achizitionat deja biletele. Ascult-o pe Mimi!

Foarte multi fani au cumparat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia si chiar Brazilia care au achizionat bilete. Ne pare rau daca sunt dezamagiti. Ne cerem scuze fata de ei si le multumim pentru intelegere.” afirma organizatorii.

Cum iti poti recupera banii?

Daca ai cumparat bilete pentru concertele de la Timisoara, Iasi, Sibiu sau Brasov iti poti recupera banii in perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor se pot afla si sunand la unul din numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Cine este Demis Roussos?

Demis Roussos, pe numele sau real Artemios Ventouris Roussos este celebru pentru vocea sa dramatica, inconfundabila – o voce de opera. Sarmantul cantaret grec a fermecat si bine-dispus audiente de pe toate continentele. De-a lungul unei cariere ce depaseste 4 decenii, Demis Roussos s-a afirmat ca imagine populara la nivel mondial! A castigat peste 100 de discuri de aur, platina si diamant. Reputatia lui de creator de hit-uri s-a ancorat cu fermitate in constiinta publicului, datorita unor piese precum Goodbye My Love Goodbye, My Friend the Wind, Zorba, Forever and Ever, Someday, Lovely Lady of Arcadia…

 

COMENTARII

Lasă un răspuns