Uite care este cea mai periculoasă poziţie de sex pentru bărbaţi

Uite care este cea mai periculoasă poziţie de sex pentru bărbaţi

0 1484

Una dintre cele mai comune poziţii de sex este şi cea mai periculoasă pentru bărbaţi, au descoperit cercetătorii brazilieni în urma unui studiu efectuat în aprilie 2014 şi publicat în revista „Progrese în Urologie”. Se pare că în timpul actului sexual, atunci când femeia se află deasupra, creşte considerabil riscul ca partenerul să sufere de o fractură de penis. Deci, grijă mare, fetelor, să nu vă băgaţi iubiţii în spital!

Jumătate dintre bărbaţii care au ajuns la spital cu fractură de penis au spus doctorilor că accidentul s-a petrecut în timpul unei partide de sex, când partenera se afla deasupra. Ce se întâmplă, de fapt? Când te afli deasupra, controlezi penisul cu întregul tău corp. O penetrare greşită, o mişcare bruscă, şi greutatea ta pot duce la fracturarea penisului. Trebuie menţionat şi faptul că în 29% dintre cazuri, fractura s-a produs în timp ce partenerii au încercat poziţia „doggy style”.

Pe de altă parte, cea mai sigură poziţie de sex pentru bărbaţi este cea a misionarului. Acesta conferă siguranţă bărbatului, deoarece el controlează mişcările, şi, implicit, penisul.

Cercetătorii au studiat cazul a 44 de bărbaţi care au ajuns la spitalul din oraşul brazilian Campinas, în decurs de 13 ani. 42 dintre aceste cazuri au fost confirmate de către medici, pacienţii având penisul rupt. 28 de fracturi au survenit în timpul actului sexual cu o femeie, iar 4 în timpul actului sexual cu un bărbat. 6 fracturi s-au produs în urma masturbării.

Jumătate dintre pacienţi au spus că, în timpul fracturii, au auzit cum penisul trosneşte uşor, iar apoi au simţit durere. Majoritatea dintre ei a ajuns la spital în următoarele 5,6 ore după consumarea actului sexual.

COMENTARII

Lasă un răspuns