Uite cât de simplu repari o unghie ruptă!

Uite cât de simplu repari o unghie ruptă!

0 17150

Imaginează-ți că trebuie să pleci la un eveniment important, cum ar fi o nuntă, un botez, o zi onomastică sau o petrecere. Rochia este aleasă de mult timp și îți vine perfect, machiajul tău este impecabil, totul este minunat până când…ți se rupe o unghie. Un adevărat dezastru care îți va strica întreaga seară! Nu dispera, nu intra în panică! Există o soluție salvatoare simplă, la care nu te-ai fi gândit! Mimi îți spune ce ai de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

unghii rupte

 Dacă unghia se rupe de tot, nu-ți rămâne decât să le scurtezi și pe celelate. Nu este o mare tragedie, până la urmă. Dar ce te faci când unghia se rupe doar într-un colț? Ai crede că manichiura ta este compromisă! Nu este deloc adevărat! O poți reface fără ca cineva să-și dea seama.

 

pasul 1

Pasul 1. Taie o bucată foarte mică dintr-un pliculeț neutilizat de ceai, cât să acopere zona unghiei care este ruptă. Hârtia din care sunt fabricate plicurile pentru ceai este extrem de subțire și de fină.

pasul 2

Pasul 2. Aplică pe unghia ruptă lac transparent pentru unghii, în două, trei straturi.

pasul 3

Pasul 3. Înainte ca lacul de unghii să se usuce, aplică pe unghia ruptă bucata de hârtie din pliculețul de ceai și presează ușor, cât să se lipească.

pasul 4

Pasul 4. Aplică apoi un alt strat de lac de unghii și așteaptă să se usuce.

pasul 5

Pasul 5. După ce lacul de unghii s-a uscat, iar hârtia s-a fixat bine, aplică oja pe care o folosești în mod normal.

Acest truc funcționează, dar trebuie să ai mare grijă de unghia care este ruptă. Evită, pe parcursul zilelor următoare,  să folosești detergenți de vase, agenți chimici etc. Fii atentă la cum ridici și transporți anumite obiecte, ai grijă să nu-ți agăți unghiile etc. Repetă operațiunea de mai sus până când unghia a crescut suficient de mult încât zona ruptă să poată fi pilită sau tăiată.

COMENTARII

Lasă un răspuns