Uite ce fac bărbaţii neintenţionat dar ne enervează teribil!

Uite ce fac bărbaţii neintenţionat dar ne enervează teribil!

0 1287

Deşi nu au nici cea mai mică intenţie să ne supere, bărbaţii de lângă noi fac, uneori, tot felul de lucruri care ne enervează la culme. Şi tot ei sunt cei nemulţumiţi: “Da de ce eşti nervoasă iubito?” Mimi îţi spune care sunt 15 dintre cele mai enervante obiceiuri ale bărbaţilor. Ascult-o pe Mimi!

 

Nu răspund la telefon atunci când ies cu prietenii

Când sunteţi împreună, telefonul lui sună aproape non stop. Iar el răspunde la fiecare apel. Când se află în compania prietenilor săi iar tu îl suni, te ignoră total. Răspunsul lui?” Nu l-am auzit!”

Lasă capacul de la toaletă ridicat

Faptul că bărbaţii lasă capacul toaletei mereu ridicat a devenit deja o banalitate. Pur şi simplu se pare că sunt incapabili să-l coboare. Degeaba insistăm.

 

Mănâncă cu gura deschisă

Sunt momente în care îţi vine să te ridici de la masă şi să-ţi iei tălpăşiţa. Mâncatul cu gura deschisă este mai mult decât enervant. Şi asta mai ales dacă la masă cu voi se mai află şi alte persoane.

Sunt indecişi

Îl întrebi ce vrea de mâncare şi spune că îi este indiferent, mănâncă ce îi pui tu în farfurie. Îi aduci pui dar îl refuză pe motiv că acelaşi fel de mâncarepe care  l-a avut şi săptămâna trecută la prânz.

Apar târziu la întâlnire

Dacă îţi spune că apare în cinci minute, vei aştepta cu siguranţă jumătate de oră. Mai rău este când stai în mijlocul străzii, în caniculă și încălțată cu  pantofi stiletto de10 cm. O adevărată plăcere!

 

Sforăie

Nu este el vinovatul, dar în acele momente ne vine uneori să-i pui o pernă pe faţă. Ca să nu-l mai auzim cum sforăie, nu din alt motiv.

Își aruncă lucrurile pe jos sau la întâmplare

Nu-şi dă seama când ăşi împrăştie lucrurile prin toată casa. Nu-şi dă saema nici că tu strângi de fiecare dată după el.

 

Nu îşi fac patul dimineaţa

Pai de ce să îl strâng dacă diseară trebuie să fac patul la loc? O întrebare care te dezarmează. Pare logic dar…ceva totusi nu este în regulă aici.

Spun că duc gunoiul imediat dar n-o fac niciodată

De câte ori nu l-ai rugat ceva și tot de atâtea ori ţi-a răspuns „Imediat iubito!” Pentru toată lumea cuvântul „ imediat” presupune că vei face un lucru cât mai rapid, în câteva minute. Pentru unii bărbaţi iemdiat înseamnă peste 7 ore sau niciodată.

 

Te înşeală cu…calculatorul

Sunt pasionaţi de jocuri pe calculator, iar seara când ajung acasă se aşază în faţa monitorului şi nu se mai scoală de acolo decât ca să se ducă la toaletă. Eşti chiar geloasă şi frustrată. Nici nu te mai bagă în seamă, atenți să câştige o bătălie cu nişte monştri. Te gândești cu groază..oare când or să se maturizeze??

 

Îți mănâncă toate dulciurile

Da, toate bunătăţile noastre dispar subit..dulciuri, rontăieli care ai visat toată ziua..seara nu mai găseşti nimic. Iar răspunsuri de genul nu ştiam că-ţi plac, nu ştiam că vrei ne înfurie la maximum.

 

Se oferă să te însoţească la cumpărături iar apoi devin insuportabili

Să mergi cu un bărbat la shopping este ca şi cum ţi-ai propune să îţi strici ziua. Dar el se oferă, este drăguț şi amabil deci..poate că nu este, totuşi, chiar atât de rău. Însă îţi dai seama ce coşmar trăieşti când ajungi în primul magazin. „Iubio, mai ai mult? Hai sa plecăm!”

Îşi cer scuze dar nu sunt sinceri

De multe ori te supără, îşi cer scuze dar o fac cu jumătate de gură şi fără să vorbească foarte serios. Ce ne rămâne de făcut? Să ne supărăm şi mai tare!

Nu anunţă că vor veni târziu acasă diseară

Stai şi îl aştepţi să vină, ai pregătit o cină romantică, ai îmbrăcat rochia ta cea sexy…şi stai..şi aştepţi..şi aştepţi. În cele din urmă, îl suni şi afli că el nu avea nici cea mai mică intenţie să ajungă acasă devreme. Și te gândești cum să te răzbuni: adio sex în seara asta!

Te întreaba „Şi ce e mare scofală cu asta?”

Fac și spun tot felul de proastioare care ne enervează la culme, iar când le zicem că nu este ok cum procedează,  se uită la noi nevinovaţi şi ne întreaba care e, de fapt, problema, pentru că ei nu au înțeles nimic? Sunt momente când bărbatul de lângă tine te poate aduce în pragul nebuniei.

COMENTARII

Lasă un răspuns