Ce modele de genți se poartă în sezonul primăvară-vară 2015

Ce modele de genți se poartă în sezonul primăvară-vară 2015

0 5235
femeie care tine in mana o geanta

Pe lângă pantofi, gențile sunt cele mai bune prietene ale femeilor iar, uneori, ele ne păstrează în siguranță cele mai ascunse secrete. Pentru că întotdeauna vei dori să-ți porți lucrurile personale, de care nu ai cum să te desparți, într-un mod cât mai trendy, iată mai jos ce modele se poartă în această primăvară a lui 2015!

Să investești într-o geantă la modă și de calitate este obligatoriu pentru orice femeie care se respectă. Iar acest sezon îți aduce o mulțime de modele din care poți alege după bunul plac. Important este să știi care sunt tendințele sezonului și să cumperi ce consideri că ți se potrivește. Evident, nu ar trebui să avem o singură geantă. În garderoba noastră ar trebui să se regăsească modele diverse, pe care să le purtăm în funcție de evenimentele de peste zi la care participăm. Astfel, ar trebui să ai o geantă office, una elegantă, una clasică, o geantă sport…și exemplele pot continua. Atenție! Este foarte important ca ținuta ta să fie completată de acest superb accesoriu și pusă în valoare. Dacă geanta pe care o porți nu este în ton cu outfit-ul tău,  întregul look va fi un adevărat dezastru. Cum ar fi, de exemplu, să porți o geantă office și să fii îmbrăcată casual? Un coșmar!

Stilurile sezonului cald nu aduc cine știe ce texturi inovatoare, forme inedite sau culori extravagante. Designerii au preluat din tendințele vechi și le-au reconceput în așa fel încât să confere un aer proaspăt și modern noilor modele.

geanta tip rucsac sursa foto - botkier.com
Geantă tip rucsac Botkier

Piesele must have au primit un lifting binemeritat, iar în magazine vei găsi acum, pe lângă modelele clasice cu curea pentru umăr, și modele tip rucsac, modele inspirate din moda anilor 70, genți suprapuse (geanta propriu-zisă accesorizată cu un portofel exterior de dimensiuni mai mari), genti din blană dar și de diferite forme geometrice.

geanta postas anyahindmarch.com
Geantă poștaș Anya Hindmarch

În acest sezon se poartă geanta stil poștaș, modelele clasice și retro, gențile cilindrice de tip rucsac, gențile cutie, cu franjuri, gențile de mici dimensiuni dar și cele de călătorie.

geanta calatorie sursa foto - anyahindmarch.com
Geantă de călătorie Anya Hindmarch
geanta de mana sursa foto - anyahindmarch.com
Geantă de mână Anya Hindmarch

Tot acum vom vedea multe modele cu printuri, gențile din materiale naturale precum rafia sau pielea de reptilă dar și stilul neconvențional.

Sursa foto: Pexels, botkier.com, anyahindmarch.com

COMENTARII

Lasă un răspuns