Uite ce pantofi, ghete şi cizme purtăm în sezonul toamnă 2014

Uite ce pantofi, ghete şi cizme purtăm în sezonul toamnă 2014

0 3357

Adio sandale, bun venit pantofi şi cizme! Vrem, nu vrem, toamna ne obligă să ne reorientăm în ceea ce priveşte ţinuta şi să purtăm încălţăminte pentru sezonul rece. Anul acesta oferta este extrem de generoasă, marile branduri internaţionale venind cu foarte multe idei inovatoare. Putem spune, pe bună dreptate, că surpriza toamnei sunt cizmele cu decupaje şi tăieturi adânci, care lasă la vedere gambele, călcâiul dar şi degetele.

 

tocuri fantezieTocuri fantezie

Nu este obligatoriu să porţi încălţăminte cu toc-şurub, însă acest model te poate inspira în alegerea ta. Optează pentru pantofi, ghete, botine, cizme sau sandale cu tocuri-fantezie. O formă ieşită din comun se potriveşte unei ocazii speciale, când vrei să fii în centrul atenţiei. Este genul de încălţăminte care te va scoate din anonimat, extravagantă şi nonconformistă, pentru femei îndrăzneţe cărora nu le este teamă să experimenteze.

tocuri groaseTocuri solide, groase

Un toc solid, gros îţi va susţine foarte bine greutatea corporală, mersul va fi unul lejer şi te vei simţi confortabil. După cum se observă, tocul este acoperit cu acelaşi material din care este confecţionată încălţămintea sau culoarea acestuia se asortează cu nuanţa pantofilor.

talpa plataÎncălţăminte cu talpă joasă

Încălţămintea cu talpă joasă, fie că vorbim despre balerini sau pantofi sport – este un alt trend al toamnei. Se observă, în ceea ce priveşte balerinii, reapariţia vârfului ascuţit şi a baretei.

platformePlatforme foarte înalte

Platformele revin în forţă şi în acest sezon, cu diferenţă că acum modelele sunt mai masculine. Se observă şireturile şi cataramele.

manly - incaltaminte masculinaPantofi stil manly (masculini)

La mare căutare în acest an sunt pantofii Oxford, dar nu numai. Se observă stilul intens masculin, talpa joasă, tocul mic, şireturile şi, din nou, cataramele. Culorile pot fi de la cele închise până la cele puternice.

incaltaminte cu taieturi

incaltaminte cu taieturi 2Pantofi cu decupaje şi tăieturi

În ceea ce priveşte pantofii, o interpretare foarte creativă sunt decupajele şi tăieturile într-o parte – un must have al acestui sezon. Se observă botine peep-toe (decupate în parte din faţă) dar şi botine cu decupaje pe laterale. Dacă ne referim la cizme, vom avea o altă surpriză plăcută: modele cu vedere la călcâi şi gambe sunt senzaţionale!

cizme peste genunchiCizme peste genunchi

Sunt extrem de feminine şi se potrivesc unei ţinute elegante de seară. De asemenea, sunt alegerea perfectă dacă eşti slabă, înaltă şi cu picioare lungi. Acest stil pot fi purtat la fuste şi rochii scurte. Vorbim despre modele extravagante, şic, şi despre texturi delicate precum pielea întoarsă, nabuc sau suede.

sporty divers si creativModele sporty

În această toamnă se poartă creativitatea şi diversitatea. Recomandat este ca în garderoba ta să se regăsească încălţăminte în stiluri diferite, pentru ocazii diferite. Dacă adopţi o ţinută sport, lejeră, de stradă o poţi scoate în evidenţă cu o pereche de încălţăminte în acelaşi stil relaxat. Adidaşii şi tenişii au prins noi valenţe, iar modelelehibrid (pantofi-cizmă) au devenit un alt trend al acestei toamne.

incaltaminte printuri

incaltaminte printuri 2Printuri îndrăzneţe

Vorbim despre imprimeuri florale, geometrice, figuri abstracte dar şi texturi precum pielea de reptilă. Se observă cataramele, ţintele, capsele. Culorile sunt vii, puternice, vesele.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns