Uite ce spun bărbaţii când înşeală dar şi când sunt prinşi în...

Uite ce spun bărbaţii când înşeală dar şi când sunt prinşi în fapt!

0 3504

Poţi descoperi foarte uşor când un bărbat te înşeală, iar asta fără să-l spionezi. Nu trebuie decât să fii foarte atentă la comportamentul lui dar şi la ceea ce îţi spune zi de zi. Atenţie însă! În acelaşi timp, este foarte posibil ca el să aibă alte probleme ce nu ţin de relaţia voastră. Nu te pripi! Nu este o regulă general valabilă, dar se întâmplă des ca atunci când un bărbat înşeală să-ţi spună următoarele lucruri:

 

 

„Este doar o prietenă!”

Descoperi că vorbeşte la telefon sau pe internet cu o femeie pe care nu o cunoşti. Iar el nu ţi-a spus nimic despre ea, decât în momentul în care l-ai întrebat cine este şi dacă vă puteţi întâlni toţi trei. Observi că iubitul tău nu este foarte încântat de idee? Motivul e simplu! Este foarte posibil ca femeia cu care vorbeşte de la o vreme, să nu fie doar o simplă amică, ci femeia cu care te înşeală sau te va înşela. Cum se explică altfel motivul pentru care nu acceptă ca voi două să vă cunoaşteţi?

„Respectă-mi intimitatea!”

Se înfurie dacă îi pui mâna pe telefon. Deşi nu ai nici cea mai mică intenţie să-i cotrobăi prin mesaje, iubitul tău este vădit deranjat. De fapt, îi este teamă ca nu cumva să vezi fotografii pe care nu ar trebui să le vezi sau să descoperi mesaje care ar trebui să rămână secrete.

„Mă înşeli, nu-i aşa?”

Mulţi bărbaţi care îşi înşeală partenerele au tendinţa de a da vina chiar pe ele, acuzându-le de infidelitate. Se gândesc la faptul că dacă ei înşeală şi partenerele lor pot s-o facă.

„Nu eşti bună de nimic!”

Ai observat că, de la o vreme, devine foarte nemulţumit, nimic nu-i mai convine, iar tu eşti vinovată de aproape tot ce se întâmplă rău în relaţia voastră? Nu te poate înşela dacă te iubeşte şi este fericit lângă tine. Deci, încearcă să se convingă pe sine că nu mai eşti femeia de altădată. Se păcăleşte singur, de fapt, pentru că tu eşti o femeie căreia nu are ce să-i reproşeze.

„Lasă că îmi spăl singur hainele”

Ai crede că este foarte atent şi vrea să te ajute. În realitate, s-ar putea să vrea să ascundă eventualele urme care l-ar putea da de gol: o pată de ruj pe o cămaşă, un miros de parfum, fire de păr blonde pe pulover etc.

„Voi sta mai mult la birou în seara asta”

Brusc, are foarte multă treabă la birou, este supraîncărcat, nu mai are timpul necesar pentru a rezolva toate problemele apărute şi, din aceste motive, trebuie să stea peste program. De fapt, după program, el se întâlneşte cu iubita lui, fără să fie îngrijorat ca va fi prins în fapt.

Ce spune când l-ai prins că te-a înşelat?

Dacă te înşeală şi nu este prins, o va face bine-mersi în continuare cine ştie cât timp…Însă, dacă i-ai descoperit infidelităţile, iubitul tău vine cu alte texte care să te facă să-l ierţi. Acum, depinde de fiecare femeie în parte, dacă poate trece peste această greşeală a lui sau nu.

„Pe tine te iubesc şi vreau să rămânem împreună!”

„Nu ţi-am spus pentru că nu am vrut să te fac să suferi!”

„Nu vreau să te pierd!”

„Ea nu înseamnă nimic pentru mine!”

 

COMENTARII

Lasă un răspuns