Uite ce spune despre tine felicitarea de dragoste pe care o oferi...

Uite ce spune despre tine felicitarea de dragoste pe care o oferi iubitului tău de Valentine’s Day !

0 3210

Felicitarea pe care o oferi iubitului tău de Valentine’s Day dar şi mesajul pe care îl transmite spun foarte multe despre personalitatea, temperamenul şi caracterul tău. Iată mai jos ce fel de femeie eşti, în funcţie de acest mic gest pe care îl faci de Ziua Îndrăgostiţilor.

felicitare desene animate personajeFelicitări cu animale din desene animate? Nu ţi-e teamă să-ţi arăţi sentimentele

Nu eşti deloc timidă când vine vorba despre sentimentele tale. Dăruind o felicitare pe care sunt imprimate personaje din desenele animate – animăluţe drăgălaşe şi simpatice – nu faci decât să-ţi arăţi făţiş dragostea pe care o porţi iubitului tău. Ceea ce este minunat! Un ursuleţ care ţine în braţe o inimă mare, un iepuraş pufos cu ochi blânzi, un pisoi sau un căţeluş – iată câteva personaje care exprimă iubire.

Felicitări pe care scrii un vers sau o strofă dintr-o poezie de dragoste? Eşti o femeie răbdătoare

Dacă pe felicitarea pe care vrei s-o dăruieşti iubitului tău scrii un vers sau o strofă dintr-o poezie sau un cântec de dragoste, eşti o fiinţă foarte romantică şi melancolică. Nu-ţi place să te grăbeşti, dimpotrivă, adori să savurezi fiecare moment petrecut alături de persoana iubită. Pentru tine, timpul nu este un obstacol, eşti o fiinţă răbdătoare care nu obişnuieşte să-şi consume relaţia de dragoste rapid.

felicitare sofisticataFelicitări elaborate? Îţi ascunzi sentimentele

Eşti foarte rezervată când vine vorba despre emoţii şi sentimente. O felicitare 3 D, sofisticată şi complexă, cu multe accesorii (fundiţe, mărgeluţe, strasuri) şi viu colorată nu spune foarte multe despre tine. Dimpotrivă. Îţi maschezi sentimentele printre jocuri de culori şi forme, fără a oferi ceva concret.

felicitare blank.pg

Felicitări fără mesaj scris? Eşti trendy

Dacă alegi un astfel de model, eşti o fire trendy, în pas cu timpul şi vremurile. Astfel de persoane socializează foarte mult online: trimit mesaje pe reţelele de socializare şi folosesc foarte des e-mailul. Ele nu acceptă ideea ca altcineva să le scrie declaraţiile de dragoste, aşadar aleg felicitări care nu conţin mesaj.

felictare cupidon

Felicitare cu Cupidon? Eşti lipsită de imaginaţie

Ori nu te interesează Ziua Îndrăgostiţilor, ori eşti o persoană extrem de comodă. Să alegi o felicitare pentru iubitul tău imprimată cu figura banalului Cupidon înseamnă că eşti lipsită de imaginaţie şi nu depui nici un efort pentru a-i face bărbatului de lângă tine o surpriză plăcută. Cupidon, pentru că este imaginea cea mai vândută în perioada acestei sărbători, şi-a pierdut din farmec şi strălucire şi nu mai transmite nimănui nimic.

felicitare natura

Felicitări cu imagini din natură? Iubeşti simplitatea

O felicitare cu o imagine care reprezintă o inimă desenată în nisip, pe malul mării, sau mesajul „Te iubesc!” scris sub diferite forme (cu petale de trandafiri, de exemplu) demonstrează faptul că eşti adepta lucrurilor simple. Apreciezi foarte mult natura, libertatea, eşti o fire sinceră care nu doreşte să complice lucrurile.

felicitare fara imagine

Felicitări fără imagini? Eşti o mică rebelă!

Dacă alegi un astfel de model de felicitare, care nu prezintă nici o imagine, eşti o persoană nonconformistă, independentă, plină de imaginaţie şi căreia îi place să încalce regulile. Cu alte cuvinte, eşti o mică rebelă. Pe felicitare pot fi mesaje scrise cu litere mici de-o şchioapă – te iubesc, love, kiss – care îi înfierbântă imaginaţia bărbatului de lângă tine.

Felicitări muzicale? Trăieşti clipa

O felicitare muzicală arată că eşti o femeie căreia îi place să trăiască în prezent. Gândeşte-te că o felicitare tradiţională va rezista ani şi ani de zile, în timp ce un mic gadget nu va mai funcţiona peste câteva luni. Dar nu contează. Important este ca iubitul tău să se bucure de surpriza ta acum. Aşa procedezi şi în viaţă – eşti genul de om care trăieşte clipa.

felicitare funny

Felicitări haioase? Eşti foarte sigură pe relaţia ta

Felicitările haioase pe care le oferi iubitului tău spun multe despre tine: eşti o femeie sigură pe sentimentele tale, sigură pe relaţia amoroasă pe care o ai, sigură şi pe sentimentele iubitului tău. De asemenea, te simţi foarte confortabil alături de bărbatul de lângă tine şi, astfel, îţi permiţi să dai frâu liber umorului.

Felicitări trimise pe email sau pe Facebook? Depinde….

E-mail-ul poate fi o modalitate drăguţă de a spune ce simţi pentru bărbatul de lângă tine doar dacă mesajul trimis este mult prea lung pentru a putea fi scris de mână, într-o felicitare obişnuită. Un e-mail în care să-ţi exprimi sentimentele, să-ţi arăţi dragostea, afecţiunea, respectul şi iubirea pentru soţul sau prietenul tău este un gest extrem de sensibil, care va fi foarte apreciat. Pe de altă parte, un e-card – o felicitare online banală şi nepersonalizată – ar putea spune despre tine că eşti insensibilă şi că nu depui nici cel mai mic efort pentru a-i face iubitului tău o surpriză. Cu alte cuvinte, nu-ţi pasă.

COMENTARII

Lasă un răspuns