Ştii ce trebuie să faci ca să fii bună la pat? 7...

Ştii ce trebuie să faci ca să fii bună la pat? 7 sfaturi pentru cel mai bun sex

0 15695

Ce înseamnă să fii bună la pat? Însemană puțin din toate: să fii creativă, spontană, dezinhibată, deschisă la nou, altruistă și, evident, să ai condiție fizică. Asta, în linii mari. Pentru că detaliile le stabilim fiecare în parte, după propriile principii și valori. Indiferent de ce ai face, rezultatul însă trebuie să fie același de fiecare dată: să-ți aduci iubitul în al nouălea cer și să-l faci dependent de sexul cu tine. Sună interesant, nu? Iată mai jos câteva idei care vor aduec sarea și piperul în dormitor.

 

sex in bacatarie

Fii creativă

O femeie creativă va ști întotdeauna cum să-și satisfacă partenerul și cum să-l facă să devină „dependent” de ea. Creativitatea în pat este sarea și pepierul oricărei relații: pune „paie pe foc”, dar la modul pozitiv și întreține pasiunea. Deci, fii creativă, vino cu idei noi și vei fi mereu în centrul atenției lui. Puteți încerca să faceți sex în mașină, în bucătărie, sub duș, în cort, în lift, în toaleta unui restaurant. Iar dacă vă aflați în dormitor poți încerca efectul câtorva jucării sexuale.

femeie bomboana

Gândește-te mereu la sex

Asta nu înseamnă să o faci în timp ce ești la serviciu sau la sală, ci când te afli împreună cu soțul sau iubitul tău. Cheful de sex vine gândindu-te la sex! Pe de altă parte, chiar dacă nu o faci, cheful de sex apare și în momente când te simți frumoasă, apreciată, iubită sau când te uiți la filme cu tentă sexuală. Nu rata aceste momente! Când ai chef de sex, fă sex! Nu te gândi că nu ai timp, că nu este momentul sau locul ideal.

cuplu sex 2

Fii altruistă și gândește-te cum să-i produci lui plăcere

Iubiții ideali sunt cei care se gândesc cum să le producă plăcere mai întâi partenerilor și abia apoi se gândesc la ei. Nu înseamnă să faci din asta o regulă, dar încearcă pe cât de des poți. Iubitul tău va face, cu siguranță, la fel. Asta presupune să fii atentă la partenerul tău. Poate vrea să facă sex într-o dimineață foarte devreme sau poate preferă anumite poziții. Nu fi egoistă!

cuplu la mare

Încearcă tot ce este nou

E greu să fii bun la pat dacă atunci când faci sex recurgi doar la ceea ce știi și nu vrei să înveți nimic în plus. Nimeni nu spune să încerci lucruri ce ți se par din start nepotrivite, dar mergi și pe ideea că s-ar putea să fie distractiv și plăcut să experimentezi ceva nou. Deci, de ce nu? Încearcă poziții noi, tehnici noi și diversifică puțin „repertoriul”. S-ar putea să-ți placă foarte mult.

cuplu sex

Ai încredere în tine și iubește-ți corpul

O femeie care nu se simte bine în corpul ei nu se poate bucura îndeajuns de sex, așa cum o fac femeile care, chiar dacă nu sunt trase prin inel, au încredere în ele, în forța lor de seducție și își iubesc corpul așa cum este el. Uneori, ni se pare că ne-am îngrășat, alteori avem impresia că ni s-au lăsat sânii (mai ales după o naștere) că avem șoldurile prea voluptoase sau am făcut burtică. Iată cum, în loc să te bucuri și să iubești să faci sex, ajungi să îți fie jenă să te mai dezbraci. Este cel mai greșit lucru pe care îl poți face.

femeie megafon

Fii un pic gălăgioasă

Asta nu înseamnă să țipi până te aud și vecinii de la parter, dar să gemi de plăcere sau să-i spui iubitului tău prin cuvinte scurte ce-ți place sau când îți place ceva este mai mult decât recomandat. Pentru că, de multe ori, bărbatul de lângă tine nu are de unde să știe dacă te bucuri de o partidă de sex minunată sau nu.

femeie sport

Trebuie să ai și condiție fizică

Nu în ultimul rând, să fii bună la pat presupune să ai condiție fizică. Ca să nu obosești foarte repede și să nu-l lași pe el să facă toată treaba. Puțin de ginamstică în fiecare dimineață sau sală în timpul liber nu ar strica.

COMENTARII

Lasă un răspuns