Uite cum alegi cel mai potrivit blender

Uite cum alegi cel mai potrivit blender

A venit vara iar in aceasta perioada consumi multe legume si fructe proaspete. Fie vrei să toci legumele, fie vrei să bei un suc din pulpă de fructe sau să prepari o cremă răcoritoare, ai nevoie de un blender bun, rezistent şi puternic.  Dacă te-ai hotărât să cumperi un astfel de aparat, Mimi iti spune de ce anume trebuie sa tii cont. Pentru a nu da banii degeaba pe un produs care nu face fata cerintelor tale. Ascult-o pe Mimi!

 

Este foarte important ca atunci cand cumparam un blender, acesta sa fie ales in functie de nevoile reale pe care le avem. Pentru ca functiile acestor produse difera, pe piata existand modele diferite si producatori diferiti. Iata la ce trebuie sa fii atenta.

 

Plastic sau sticlă – Blenderele au de obicei, recipiente din plastic sau din sticlă. Este recomandat să alegi un model din sticlă, pentru că este mult mai rezistent şi mai stabil. Plasticul este sensibil, se poate zgăria sau sparge foarte uşor.

Atentie la capacitatea recipientului – Recipientul trebuie să aibă o capacitate mare, de cel puţin un litru. Acest sfat este recomandat mai ales familiilor cu maim ult de doi membri.

Alege un blender cu baza din metal – Dacă ai de ales între plastic sau metal, alege modelul cu baza din metal. Acesta este mai rezistent, mai durabil şi foarte stabil: nu se mişcă şi nu vibrează.

Aparatul trebuie sa aiba cât mai multe funcţii –Verifică numărul de setări. Un aparat care îţi oferă mai multe opţiuni (tocat mare, mărunt, amestecare, spargere gheaţă etc) îţi va fi mult mai util. O opţiune bună este opţiunea „TURBO”. Aceasta presupune o putere mai mare, un rezultat mai bun şi mai rapid.

Lame rezistente – Dacă vrei să prepari cu ajutorul blenderului băuturi cu gheaţă, alege un aparat care să aibă lamele foarte rezistente, de preferat din oţel inoxidabil.

Putere mare – De asemenea, dacă vrei să spargi gheaţă, cumpără un aparat cu o putere mare, care să facă faţă (cel puţin 350W).


COMENTARII

Lasă un răspuns