Aşa alegi corect încălţămintea în funcţie de evenimentele de peste zi

Aşa alegi corect încălţămintea în funcţie de evenimentele de peste zi

0 1215

Ce faci atunci când te afli în faţa garderobei, te pregăteşti să îţi alegi ţinuta pentru o nouă zi şi eşti în pană de idei? Sau ţi se pare că vestimentaţia aleasă este banală şi nu te pune nicidecum în valoare? Indiferent de situaţia în care te-ai afla, o soluţie rapidă, care să te scoată din anonimat este una singură: alege perechea de pantofi potrivită!

O pereche de pantofi poate să facă, într-adevăr, diferenţa şi să joace rolul detaliului care să pună în valoare orice ţinută. Gama largă de modele pe care Deichmann ne-o oferă face posibil ca nici un look să nu treacă neobservat.

89_leiPantofi coloraţi la birou, pentru o ţinută office dar tinerească

O ţinută de zi cu zi, de birou, este adesea gândită în piese clasice, într-o paletă cromatică neutră. Indiferent de natura jobului este, într-adevăr, bine ca vestimentaţia să denote profesionalism, însă acest termen poate duce totodată la îngrădirea creativităţii. Astfel, multe sunt cazurile în care ţinuta office este lipsită complet de sare şi piper. Poate fi însă transformată într-un outfit care să stârnească admiraţie, păstrând caracterul formal şi aducând o notă deosebită, dacă este completată de o pereche de pantofi coloraţi, fie ei balerini sau cu toc. Singura restricţie este ca perechea de pantofi să fie într-o singură culoare, pentru ca ţinuta să nu devină încărcată.

Pantofi decupaţi pentru o întâlnire în oraş

O zi petrecută în oraş cu prietenele sau iubitul? Planul perfect! Nu lăsa problema vestimentaţiei să îţi stea în calea distracţiei. Un rol foarte important în alegerea unui outfit îl reprezintă factorul de confort. Vrei să te simţi bine în propria piele şi să te bucuri de moment, însă, în acelaşi timp, vrei să emani senzualitate şi să te simţi feminină. O pereche de jeansi îţi asigură confortul de care ai nevoie, iar dacă adăugăm un top din paiete şi o pereche de pantofi cu model decupat, obţinem pe loc şi look-ul sexy pe care ni-l doream.

109_lei1

Încălţăminte sport pentru zile încărcate

Nici ţinuta destinată mersului la cumpărături nu trebuie ignorată. Pentru că vrei să ai lejeritatea necesară să mergi în cât mai multe magazine şi să probezi cu uşurinţă, o pereche de jeansi sau colanţi este alegerea cea mai inspirată.

 

 

119_lei(2)

Poţi scoate din umbră un astfel de outfit adăugând o pereche de pantofi sport. Iar de această dată culoare este cuvântul de ordine. Alege un model într-o culoare puternică sau, de ce nu, o combinaţie între mai multe nuanţe. Va fi pata de culoare de care ai nevoie.

COMENTARII

Lasă un răspuns