Poartă pantofii stiletto ca o adevărată divă! 4 sfaturi de care să...

Poartă pantofii stiletto ca o adevărată divă! 4 sfaturi de care să ții cont când mergi la shopping

0 12478

Pantofii stiletto, pe lângă faptul că au fost, sunt și vor fi mereu în tendințe, sunt și cei care te scot din multe încurcături atunci când nu știi ce pereche de încălțăminte să asortezi ținutelor tale. Sunt perfecți pentru un outfit elegant dar și unul business. Îi poți încălța la un eveniment, la o întâlnire amoroasă sau una de afaceri, dar și la birou. Însă, deși pantofii cu toc înalt sunt cei mai buni prieteni ai femeilor, ei pot deveni dușmanii picioarelor noastre, dacă nu știm cum să-i cumpărăm și cum să-i purtăm. Iată mai jos câteva sfaturi de care să ții cont atunci când încalți stiletto!

Când mergi la shopping, alege mărimea potrivită ție! Pantofii nu trebuie să fie nici prea strâmți (pe parcursul zilei picioarele se umflă și vei resimți durere) dar nici prea largi (în acest caz riști bătături și răni).

Apoi, primul lucru pe care trebuie să îl faci după ce ai cumpărat pantofii este să-i porți prin casă, înainte de a-i scoate în lume. După câteva zile de purtare, materialul din care sunt confecționați se va lăsa, va deveni mai elastic și se va mula perfect pe piciorul tău. Cu fiecare purtare vei simți că pantofii tăi devin din ce în ce mai comozi.

88_banner-site-pantofi-pret-mic

În al doilea rând, trebuie să știi că, indiferent de încălțămintea pe care o porți, piciorul transpiră. Pantofii stiletto se poartă inclusiv pe piciorul gol deci, există riscul ca acesta să alunece în față și să simți disconfort. Recomandat este să optezi pentru benzi adezive speciale care se lipesc pe talpa picioarelor pentru a preveni alunecarea.

Jimmy-Choo-s-Black-Yellow-Stilettos

Alege să porți pantofii cu toc înalt și subțire și în funcție de locurile în care vei merge în ziua respectivă. Așadar, evită să-i porți dacă știi că evenimentul la care vei participa este organizat în aer liber, iar tu va trebui să mergi pe iarbă – tocul subțire se va intra în pământ.  Și unele mochetele care acoperă podelele îți pot da mari bătăi de cap – tocurile se pot agăța în fibrele prea lungi sau prea pufoase. Nu în ultimul rând, trebuie să fii foarte atentă și să eviți zonele cu nisip sau pietriș. Nu numai că riști să-ți strici pantofii, dar este foarte posibil să calci greșit și să suferi o entorsă.

Mersul pe tocuri este pentru tine un adevărat coșmar? Modelul internațional Spanky te învață câteva trucuri pentru ca mersul pe tocuri să fie unul corect, iar ținuta ta impecabilă. Uite ce ai de făcut!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns