Uite cum să te îmbraci ca să pari slabă! 10 trucuri

Uite cum să te îmbraci ca să pari slabă! 10 trucuri

0 3339

În sfârşit a venit căldura! De acum încolo, putem purta rochii vaporoase, fuste, bluze subţiri – într-un cuvânt haine de vară. Dar ce te faci dacă încă nu ai reuşit să slăbeşti cât ţi-ai propus? Orice femeie ar trebui să ştie cum să-şi scoată în evidenţă părţile frumoase ale corpului său, cum să mascheze anumite defecte şi la ce trucuri să recurgă ca să „fure” ochii privitorului. Mimi îţi dă 10 sfaturi despre cum să te îmbraci ca să pari mai slabă. Ascult-o pe Mimi!

 

 

1. Accentuează-ţi talia!

O curea, un cordon, o eşarfă, chiar şi o bluză subţire legată ştrengăreşte în jurul taliei vor atrage atenţia asupra celei mai subţiri zone a corpului tău.

2. Atenţie la bluzele cu umerii bufanţi, proeminenţi!

Dacă nu ai o talie foarte bine conturată, evită cât poţi  hainele cu umeri proeminenţi. Umerii bufanţi nu te avantajează dacă vrei să pari mai slabă. Dimpotrivă. Pe de altă parte, în funcţie de forma corpului tău, umerii largi te pot ajuta. Lărgimea lor se potriveşte cu lărgimea şoldurilor tale scoţând în videnţă talia de viespe.

3. Alege culori închise!

Dacă nu ştii, află că hainele negre sau închise la culoare vor avantaja întotdeauna femeile plinuţe. Rochia neagră va fi mereu populară şi în trenduri, aşa că nu ar trebui să te fereşti de ea, mai ales atunci când vrei să îmbraci o ţinută simplă dar elegantă.

4. Poartă tocuri!

Evident, o femeie plinuţă trebuie să aibă în garderobă sandale şi pantofi cu toc. Tocurile alungesc piciorul, te fac să pari mai înaltă, conferă o anumită ţinută corpului şi dau senzaţia că eşti mai slabă.

5. Optează pentru linii verticale!

Îmbrăcămintea cu printuri în dungi verticale te va avantaja de minune! Dungile verticale te vor face să pari mai înaltă, corpul tău va părea mai suplu, tu mai slabă. Pe de altă parte, dungile orizontale îţi vor adăuga câteva kilograme în plus la silueta pe care o ai.

6. Evită printurile de dimensiuni mari

În ceea ce priveşte printurile de dimensiuni mari, acestea ar trebui evitate. Optează pentru printuri „multe şi mărunte” cum ar fi, de exemplu, cele florale sau geometrice de mici dimensiuni.

 

7. Alege bluze cu anchior sub forma literei V

Anchiorul sub forma literei V te va face să pari mai înaltă, mai suplă, va alungi corpul şi va da senzaţia că eşti mai slabă decât în realitate. Acelaşi efect îl au şi colierele lungi, care „cad” pe bust.

 

8. Accesorii recomandate: genţile XXL

O geantă mare, XXL, îţi va echilibra întregul look, neexistând nici o discrepanţă între silueta ta şi acest accesoriu. În schimb, o geantă de dimensiuni mici va atrage atenţia asupra siluetei tale. Totul ţine, până la urmă, de un echilibru firesc, natural de care trebuie întotdeauna să ţii cont.

9. Încalţă pantofi în culori nude

Încălţămintea în culori nude dar mai ales cea în culori foarte apropiate de culoarea pielii tale vor da senzaţia unor picioare mai lungi. Vei părea mai înaltă şi mai slabă.

10. Mâneci voluminoase

Dacă braţele tale nu sunt subţiri şi ai vrea să le maschezi, poţi opta pentru bluze din mătase largi. Mâneca poate fi lungă sau trei sferturi.

COMENTARII

Lasă un răspuns