Uite cum să te machiezi dacă porți ochelari

Uite cum să te machiezi dacă porți ochelari

0 3243

Când porți ochelari, privirile celor din jur vor fi ațintite, în primul rând, asupra ochilor tăi. De aceea, machiajul trebuie să fie unul corect efectuat și să arate impecabil. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți scoți privirea în evidență, fără mare efort, dar cu un rezultat de zile mari!

 

1. Asortează ramele cu machiajul

Ramele pot fi de multe culori – se poartă nuanțele vii și chiar imprimeurile, așadar, le poți asorta cu culoarea fardurilor tale. Dacă nu ai curaj să explorezi atât de departe, atunci măcar tonurile să se completeze. Astfel, dacă ramele sunt într-o nuanță deschisă, alege farduri deschise. Dacă ramele sunt în nuanțe calde, alege fardurile întocmai.

2. Nu uita de mascara și creionul de ochi

Tot pentru a crea un echilibru look-ului tău, folosește mascara și conturează pleoapele. Optează pentru mascara waterproof pentru a nu lăsa urme de gene pe lentile. Atenție! Cu cât ramele ochelarilor sunt mai groase, cu atât conturul pleoapelor tale trebuie să fie mai proeminent, mai vizibil.

3. Folosește fond de ten

Când porți ochelari, privirile celor din jur vor fi îndreptate în primul rând către ochii tăi. Ochelarii însă scot în evidență cearcănele, ridurile fine și pungile de sub ochi. Ascunde-le folosind fond de ten și alege un produs de calitate.

femeie ochelari 1

4. Folosește un ruj într-o nuanță puternică

Dacă porți ochelari și vrei să adopți un look elegant, este recomandat să folosești un ruj în culori vii, puternice. Alege roșu, roz sau coral. Dacă porți rame mai groase, rujul puternic va da un echilibru perfect înfățișării tale. Însă, indiferent de ramele pe care le alegi, acest truc al culorilor vii îți va transforma look-ul instantaneu!

5. Folosește anticearcăn

Pentru a-ți lumina privirea și a ascunde eventualele cearcăne, folosește un creion anticearcăn mai deschis la culoare.

femeie ochelari6. Sprâncenele trebuie să arate fabulos!

Când porți ochelari, forma și conturul sprâncenelor devin detalii extrem de importante. Sprâncenele îți încadrează fața, îi dau un contur bine definit, deci ar trebui să mergi mai des la cosmetică pentru pensat și vopsit.

7. Nu aplica fardul de ochi deasupra ramelor

Este o greșeală care îți distruge întregul look! Fardul de pleoape nu trebuie să depășească rama de sus a ochelarilor. În caz contrar, machiajul tău va fi un dezastru!

8. Nu uita de fardul de obraz

Fie că porți sau nu ochelari, fardul de obraz este un must have pentru un machiaj impecabil. Alege o culoare cât mai naturală pentru un look fresh.

COMENTARII

Lasă un răspuns