Uite cum să-ţi vopseşti părul în această primăvară! Topul celor mai în...

Uite cum să-ţi vopseşti părul în această primăvară! Topul celor mai în vogă nuanţe

0 5282
portret femeie par vopsit

Odată cu venirea primăverii, cu siguranţă vei simţi nevoia unei schimbări de look: poate te vei tunde, poate vei adopta o nouă coafură sau, de ce nu, poate vei renunţa la culoarea părului tău pentru a încerca o nuanţă în trenduri. Iată ce se poartă acum la Hollywood şi care sunt culorile pe care le-au ales vedetele când şi-au făcut apariţia pe covorul roşu.

 Vopseşte-ţi părul în nuanţe roşcate

Unul dintre cele mai în vogă trenduri de la Hollywood este culoarea roşcată pentru care poţi opta şi tu atunci când îţi alegi vopseaua pentru păr. Este vorba despre un mixt de nuanţe cupru – vedeta sezonului primăvară 2015. Această culoare chic îţi conferă un aer tineresc şi sofisticat şi se potriveşte de minune unui ten deschis la culoare.

Roşu – cupru este nuanţa pentru care au optat multe actriţe care au participat recent la Globurile de Aur şi premiile Grammy precum Emma Stone, Julia Roberts sau Julianne Moore.

Alte vedete au ales nuanţe de roşu-căpşună sau roşu-castan. Jessica Chastain a optat pentru o culoare roşu-căpşună cu irizaţii blonde, în timp ce alte celebrităţi au preferat un roşu-căpşună mai închis şi mai puternic.

Se poartă părul brunet

În timp ce nuanţele roşcate îţi conferă sex appeal, culorile foarte închise la culoare precum negrul glossy îţi vor da aerul unei femei elegante, sofisticate şi puternice.

Femeile cu părul brunet ar trebui să pună mare accent şi pe un machiaj în tonuri închise – pentru un look glamour. De asemenea, culorile închise le avantajează pe cele care au părul mediu (până la umeri) sau lung.

Şi coafura trebuie aleasă cu grijă: optează pentru părul prins în coadă de cal cu cărare într-o parte precum Katie Holmes. Însă, în funcţie de preferinţe, părul poate fi lăsat şi liber, să cadă pe umeri, mai ales dacă ai bucle lejere.

Blond-caramel,vedeta sezonului

Nuanţa blond-caramel a fost aleasă de foarte multe actriţe şi fotomodele şi pare a fi un trend puternic în sezonul cald.

Această culoare va părea ca fiind culoarea naturală a părului tău şi se va diferenţia de tonurile cu care ai fost până acum obişnuită. Dacă te uiţi la modele precum Poppy Delevingne, îţi vei da seama că nuanţa blond-caramel este extrem de sexy şi, în acelaşi timp, îţi conferă un aer inocent şi feminin.

Şi Diane Kruger arată fabulos, părul său blond punându-i în valoare ochii şi privirea. Dacă vrei să ieşi din anonimat, alege această nuanţă şi optează pentru o pereche de cercei din aur.

În ceea ce priveşte machiajul, acesta trebuie să fie cât mai discret şi cât mai subtil. Aşadar, optează pentru nuanţe nude, bej, crem, maro şi pentru stilul cat eye.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns