Uite cum se pregăteşte carnea de miel pentru cea mai gustoasă friptură!

Uite cum se pregăteşte carnea de miel pentru cea mai gustoasă friptură!

0 1835

Friptura de miel, pe care o consumăm mai ales în perioada sărbătorilor de Paşte, este cu adevărat delicioasă dacă ştii cum să pregăteşti carnea înainte de a o introduce al cuptor. Iată 5 paşi pentru ca friptura ta să fie gustoaăs, fără miros de seu şi foarte fragedă! Mimi îţi spune ce ai de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Îndepărtează tendoanele pulpei folosind un cuţit pentru carne foarte bine ascuţit

Îndepărtează pielea cu grijă pentru a nu tăia şi fâşii de carne

Îndepărtează grăsimea de la suprafaţa pulpei, pentru ca friptura să nu aibă gust şi miros de seu

Crestează carnea pentru ca friptura să fie bine pătrunsă

Condimentează pulpa de miel cu sare, piper şi mirodenii

Friptura de miel se consumă alături de un vin roşu

COMENTARII

Lasă un răspuns