Uite cum se realizează o manichiură cu model pictat! Încearcă şi tu!

Uite cum se realizează o manichiură cu model pictat! Încearcă şi tu!

0 2442

Îţi doreşti o manichiură deosebită, care să atragă toate privirile şi care să te scoată din anonimat? Încearcă să pictezi unghiile cu figuri geometrice sau fantezie. Procedeul este extrem de simplu, iar rezultatul – de mare efect. Mimi îţi spune ce ai de făcut! Ascult-o pe Mimi!

 

Te-ai plictisit de manichiura ta clasică şi îţi doreşti ceva inedit? Sau, poate te pregăteşti de un eveniment unde vrei să-i impresionezi pe cei din jur cu un look sofisticat şi o manichiură “altfel”? Iată mai jos o idee care te va ajuta să fii în centrul atenţiei!

 

 

PASUL 1 Aplică pe unghii un lac protector în două straturi subţiri şi aşteaptă până se usucă. Apoi, colorează unghiile în culoarea de bază – în cazul de faţă o nuanţă cafenie.

PASUL 2 După ce culoarea de bază s-a uscat, alege o pensulă foarte subţire (specială pentru desene pe unghii) şi trasează, folosind o ojă într-o nuanţă deschisă, metalică, o linie verticală şi una orizontală. Linia verticală nu trebuie să împartă unghia în două jumătăţi egale, ci trebuie trasată uşor spre o extremitate a acesteia.

PASUL 3 Cele două linii se încadrează apoi între altele mult mai subţiri, de culoare albastru închis sau blue navy.

PASUL 4 Folosind un lac de unghii roşu închis, se trasează alte două linii una orizontală şi alta verticală, aşa cum ai procedat cu culoarea metalizată. Apoi se aplică un lac de uscare rapidă.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns