Uite în ce oraşe s-au născut vedetele de la Hollywood!

Uite în ce oraşe s-au născut vedetele de la Hollywood!

Pe marile ecrane au făcut istorie, având Hollywood-ul la degetul mic. Însă, pentru mulţi dintre ei, a ajunge pe culmile succesului a fost doar o întâmplare. Iar asta pentru că s-au născut în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, ajungând în America printr-o conjunctură care avea să le schimbe pentru totdeauna viaţa. Mimi îţi spune unde s-au născut cele mai apreciate vedete de cinema. Ascult-o pe Mimi!

 

 Natalie Portman

Natalie Portman s-a născut la Ierusalim, în Israel. Cum a ajuns în America? Părinţii ei s-au mutat în Washington D.C., apoi în Connecticut, New York şi Long Island. Natalie Portman are dublă cetăţenie – israeliană şi americană.

 

Mila Kunis

Mila Kunis s-a născut în localitatea Chernivtsi din Ucraina. Pe când avea doar şapte ani, familia ei s-a mutat în Los Angeles, California. Când a ajuns în SUA, Mila nu ştia deloc limba engleză şi a fost nevoită să se înscrie la cursuri intensive pentru a reuşi să ţină pasul cu colegii de la şcoală. Iar pentru a-şi îmbunătăţi vorbirea, s-a înscris apoi la cursuri de actorie. Acest lucru i-a deschis noi orizonturi şi a propulsat-o, mai târziu, în lumea celebrităţilor de la Hollywood.

 

Emma Watson

Deşi Emma Watson pare a fi modelul de femeie british, ea s-a născut la Paris, în Franţa. Pe când avea doar cinci ani, actriţa de astăzi a ajuns la Oxford împreună cu mama şi fratele ei mai mic, în timp ce tatăl s-a mutat la Londra. Deşi s-a născut la Paris, Emma nu vorbeşte fluent limba franceză.

 

Charlize Theron

Charlize Theron s-a năcut în localitatea Benoni, din Australia şi a trăit alături de părinţii săi la o fermă. Charlize a urmat şcoala la Johannesburg câştigând în acea perioadă o bursă de modeling pentru un an în Italia. Apoi, după ani de zile de prezentări pe podiumurile din întreaga Europa, Theron s-a mutat la New York şi în Miami, Florida.

 

Hugh Jackman

Hugh Jackman s-a născut la Sydney, Australia, unde au fost nevoiţi să se mute părinţii săi. Pe când el avea doar opt ani, aceştia au divorţat, iar mama sa s-a reîntors în Anglia. Hugh a însoţit-o, îm timp ce surorie sale au rămas în grija tatălui.

 

Keanu Reeves

Keanu Reeves s-a născutîn Beirut, Liban, însă a trăit în Sydney (Australia), New York şi Toronto (Canada) unde şi-a petrecut copilăria.

 

Bruce Willis

Tatăl lui Bruce Willis a fost american, iar mama sa nemţoaică. Bruce Willis s-a născut în Germania de Vest, iar pe când Bruce avea doi ani, familia s-a mutat în New Jersey.

 

Milla Jovovich

Milla Jovovich s-a născut la Kiev, în Ucraina dar, pe când avea cinci ani, familia ei s-a mutat la Londra, apoi în California.

 

Tommy Lee

Tommy Lee s-a născut la Atena, în Grecia. Tatăl său, angajat al armatei americane, s-a îndrăgostit de o grecoaică cu care s-a şi însurat. Când Tommy Lee a împlinit un an, părinţii săi s-au mutat în California.

 

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix s-a născut în Puerto Rico într-o familie de misionari ce făceau parte din gruparea religioasă „Copiii lui Dumnezeu”. Când Joaquin a împlinit şase ani, părinţii săi s-au întors în America. Până atunci însă ei au călătorit prin întreaga Americă de Sud, unde s-au născut toţi copiii familiei.

COMENTARII

Lasă un răspuns