Unghii perfect îngrijite cu Farmec Tratament Expert

Unghii perfect îngrijite cu Farmec Tratament Expert

0 2268
farmec ingrijire unghii

 

Soluția pentru o manichiură sănătoasăși perfect îngrijită se află acum la îndemâna noastră. Farmec a lansat noua gamă Tratament Expert, care conține o serie de produse ce fortifică structura unghiei, păstrându-le în același timp elasticitatea, cresc rezistența la rupere sau exfoliere și ajută la îndepărtarea rapidă a cuticulelor. Mimi a aflat toate noutatile. Ascult-o pe Mimi!

 

Unghiile tari, dar casante sau cele moi, care se rup ușor, unghiile care se exfoliază, agățând țesăturile,precum și cuticulele complet inestetice care cresc pe suprafața acestora, sunt doar câteva din problemele cu care ne confruntăm atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor.

Noua gamă pentru îngrijirea unghiilor, Farmec Tratament Expert, cuprinde cinci variante de produse, fiecare dintre acestea tratând o problemă specifică.

 

Loțiunea cu vitamina B5este un tratament intensiv pentru întărirea unghiilor, cu rol de creșterea rezistenței la rupere. Formula sa îmbogățită cu keratină ajută la fortifierea unghiilor moi și fragile.

 

Baza complex fortifianteste un produs destinat îngrijirii permanente a unghiilor, având o structură de lac de unghii, ce poate  fi folosit atât ca bază pentru un lac colorat, cât și de sine stătător, pentru o manichiurănude. Conținutul bogat în uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, măsline și germeni de grâu) previne deshidratarea și exfolierea unghiilor, asigurând coeziunea celulară. Complexul natural calciu-aminoacid întarește și crește rezistența unghiei.

 

Peeling-ul cuticular dizolvățesutul cuticular de pe suprafața unghiei, fiind un excelent înlocuitor al forfecuței. Înmoaie rapid cuticulele, ce pot fi apoi impinse cu ușurință la baza unghiei.

 

Uleiul pentru cuticule conține un amestec de uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, măsline, soia), ulei esenţial de lămâie şi vitamina A, cu rol de hrănire, hidratare și emoliere.

 

Spray-ul pentru de uscare rapidă scurtează semnificativ timpul de așteptare pentru uscarea lacului proaspăt aplicat pe unghii.

Produsele sunt disponibile la preţuri cuprinse între8și 10lei şi pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns