Vicomte A: 4 obiecte vestimentare pe care orice bărbat ar trebui să...

Vicomte A: 4 obiecte vestimentare pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă

0 1397
vicomte-detail2

Deşi stilul vestimentar este amprenta personală a fiecăruia dintre noi, există câteva piese de bază pentru fiecare sezon, care te vor ajuta să faci faţă oricărei provocări vestimentare. Dacă eşti adeptul unui stil minimalist, combinarea acestor articole îţi va asigura o apariţie corectă. Un outfit greu de copiat şi uşor de remarcat poate fi obţinut prin adăugarea de accesorii şi alte articole şic.

tricou polo 196 RON Tricou Polo

Confortabil dar elegant, tricoul polo se situează la jumătatea drumului între cămaşă şi tricoul simplu. Deşi originile sale sunt strict legate de sportul alb, tricoul polo a depăşit de mult limitele terenului de tenis şi este acum purtat în timpul liber de bărbaţi din întreaga lume, fie că practică sau nu un sport.

În funcţie de ocazie, tricoul polo poate fi purtat cu pantaloni casual, de la jeansi la pantaloni coloraţi din bumbac. Acest model de tricou este, prin definiţie, uni, însă nonconformistul brand Vicomte A şi-a propus să-i îmbogăţească designul cu detalii care trezesc interesul, cum ar fi printuri fructate pe revere şi marginile mânecilor sau aplicaţii de inspiraţie navy. Gulerul ridicat are un rol strict funcţional, acela de a apăra gâtul de razele soarelui pe timpul verii.

pantaloni 446 RONPantaloni

Fie că alegi să-i porţi cu un tricou sau o cămaşă casual, pantalonii coloraţi din bumbac Vicomte A aduc o infuzie de bună dispoziţie în ţinuta ta. Confortul este, de asemenea, un argument care susţine purtarea acestor pantaloni în sezonul cald: bumbacul lasă pielea să respire natural şi este plăcut la atingere. Dacă îi potriveşti la o pereche de mocasini sau boat-shoes, le poţi întoarce marginea de jos şi vei conferi ţinutei tale un aer nonşalant şi foarte stylish.

camasa 375 RON Cămaşa

Cu imprimeu, în culori accentuate sau nuanţe pale, cămaşa este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba ta. Îi poţi conferi un aer relaxant rulându-i mânecile şi alăturându-i pantaloni din bumbac şi espadrile sau o poţi include într-o ţinută smart-casual, combinând-o cu un sacou sport şi o cravată croşetată.

sacou 1161 RONSacoul

Sacoul sport este un must have al garderobei pentru sezonul cald, mai ales dacă eşti adeptul confortului. Datorită croielii practice şi a paletei coloristice, sacourile sport Vicomte A se potrivesc cu aproape orice din garderoba ta. Le poţi purta peste tricou sau cămaşă, în timpul liber sau la o ieşire after-work.

COMENTARII

Lasă un răspuns