Vicomte A. Paris, brandul de origine aristocrată franceză, a lansat colecția primăvară-vară...

Vicomte A. Paris, brandul de origine aristocrată franceză, a lansat colecția primăvară-vară 2015

0 992
Vicomte_Biblioteca_

Colecția Vicomte A. primăvară-vară 2015 se oprește pe malul oceanului și ne dezvăluie garderoba șic și nonconformistă a unui dandy modern. Motivele cu fructe tropicale, culorile aprinse și luminoase, țesăturile nobile de cașmir și poplin cu dungi fine, alături de sofisticatele printuri hawaiene, readuc în scenă spiritul anilor ’50 din filmele lui Roger Vadim. Aerul exotic de pe o parte și eleganța clasică pe de altă parte sunt sursele de inspirație ale lui Arthur de Soultrait pentru colecția actuală: piesele clasice must have sunt redefinite pentru a da un plus de rafinament oricărui outfit.

vicomte A colectie 2015

Linia casual, la fel de confortabilă ca și gamele sportwear este realizată din bumbac și batist, iar detaliile brodate fac din pantalonii chinos piese de care nu te vei putea despărți toată vara. Un adept al stilului preppy parizian, bărbatul Vicomte A. adoptă piese surprinzătoare, amuzante și întotdeauna în tendințe. El poartă cu un stil desăvârșit pantalonii scurți, costume și trenchcoat-uri cu imprimeuri tropicale, carouri colorate, dungi și culori extravagante, definitorii pentru stilul Vicomte A.

vicomte A colectie 2015

Garderoba de vară Vicomte A. îmbină tradiția cu sportul. Tricourile polo afișează detalii brodate cu însemnele brandului și devin piesele versatile pe care atât EL cât și EA le pot purta în nenumărate circumstanțe.

O linie inspirată din sporturile nautice le va îmbogăți garderoba cu piese care amintesc de zilele petrecute în larg, admirând albastrul orizontului.

vicomte A colectie 2015

Afișând o garderobă impecabilă pentru orice moment al zilei, femeia Vicomte A. va găsi în colecția primăvară-vară rochii cu tăieturi moderne și sofisticate care amintesc de anii Bardot dar și veste, jachete tip biker sau tricotaje.

Plină de culoare și extrem de elegantă, această linie îi oferă multiple opțiuni de styling, toate marcate de elementele definitorii ale colecției: imprimeuri cu nuci de cocos și crabi, mix and match de stiluri și țesături, broderii în tema colecției.

vicomte A colectie 2015

Sezonul acesta, femeia Vicomte A. se poate juca printre piesele colecției pentru a-și găsi propriul stil: urban sau parizian, dar întotdeauna cu un strop de umor și ingeniozitate.

Colecția Vicomte A. este disponibilă în magazinul monobrand din Mall Promenada, et. 1 și online pe www.vicomte-a.eu.

Vicomte_Biblioteca_

Vicomte A. se adresează bărbaților, femeilor și copiilor, propunând ținute complete. La nivel internațional, brandul este prezentat în peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord și Africa. Vicomte A. este un brand care a apărut pe piață în anul 2005, la inițiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Prin colecțiile sale, acesta își dorește să le ofere clienților oportunitatea de a fi eleganți într-un mod creativ.

COMENTARII

Lasă un răspuns