Volum’ 24 Respectissim de la Rowenta,  aparat pentru volum de la rădăcină...

Volum’ 24 Respectissim de la Rowenta,  aparat pentru volum de la rădăcină până la vârfuri

0 1319

Toate vedetele şi revistele de modă confirmă: părul cu volum este trendul absolut al momentului. Coafura după care tânjeşti în fiecare zi este acum mai uşor de obţinut ca niciodată cu noul Volum’ 24 Respectissim de la Rowenta, un aparat de stilizat pentru volum unic pe piaţa din România! Dispozitivul oferă un volum irezistibil de la rădăcină, de care te vei bucura nu o oră sau două, ci întreaga zi!

 

Rola cu înveliș Nano Ceramic încălzită generează volum de la rădăcină până la vârf, chiar și celui mai subțire și moale păr, iar învelişul de protecție termică permite apropierea fără grijă a aparatului de rădăcina firului de păr. Volum’ 24 Respectissim funcţionează la temperatura blândă de numai 170°C, optimă pentru maxim de volum, respectând în acelaşi timp sănătatea firului de par.

 

VOLUM_24_RESPECTISSIM-_After1Numai 8 minute! Este timpul record în care Volum’ 24 Respectissim reuşeşte să confere părului tău volumul dorit, spre deosebire de zecile de minute pe care le pierdeai cu uscătorul şi peria. Adaugă şi faptul că generatorul de ioni oferă părului o strălucire desăvârșită și ai aparatul perfect pentru un look glamour!

Testat şi recomandat de specialişti!

Datorită usurinţei cu care poate fi manevrat şi a rezultatelor obţinute, Volum’ 24 Respectissim a câştigat rapid încrederea unora dintre cei mai buni hairstylişti din România.

VOLUM_24_RESPECTISSIM-_poza_produs

Bogdan Mirica, hairstylist Londa cu o vastă experienţă în domeniu, owner al salonului Londra 17, a testat Volum’ 24 Respectissim:  „Am încercat acest produs şi se poate obţine volum natural de la rădăcină, în 5 paşi, într-un timp relativ scurt. Manevrarea uşoară a aparatului pentru volum Rowenta mă face să recomand acest produs clientelor mele, în special persoanelor care au un păr fin, îşi doresc volum de la rădăcină şi nu au foarte mult timp la dispoziţie.”

Hairstylistul Vali Sava, deţinător al salonului Color by Vali şi trainer pentru Londa Professional Romania a fost impresionat de rapiditatea cu care noul aparat revoluţionar de la Rowenta oferă volum chiar şi celui mai pretenţios tip de păr:  “Un produs minunat, special conceput pentru persoanele cu părul subţire, fără volum la rădăcină, care chiar dă rezultate. Un produs foarte uşor de manevrat, ideal pentru coafat acasă, într-un timp scurt.  Cu siguranţă, reprezintă o opţiune demnă de luat în seamă şi pentru călătorii şi vacanţe.”

Indiferent ca eşti acasă, la birou sau în vacanţă, aparatulunic de stilizat Volum’24 Respectissim de la Rowenta te ajută să obţii orice coafurădoreşti,în doar câteva minute.

COMENTARII

Lasă un răspuns