Vrei o noapte de sex nebun? Uite ce alimente să-i serveşti la...

Vrei o noapte de sex nebun? Uite ce alimente să-i serveşti la cină iubitului tău!

0 2007

Anumite alimente sunt recunoscute pentru efectele lor afrodisiace, iar dacă îţi doreşti o noapte de sex nebun alături de iubitul tău ar trebui să i le serveşti la cină. Uite ce ar putea să conţină meniul „dragostei”!

Alcool – O cantitate mică de alcool îl poate ajuta pe partenerul tău să scape de trac şi inhibiţii, fiind mult mai sigur pe el. Cu toate acestea, trebuie ştiut faptul că alcoolul consumat în exces scade performanţele sexuale. Deci, ce e mult strică!

Sparanghel – Această legumă are proprietăţi afrodisiace puternice, cunoscute încă din secolul 19. Astfel, dacă vrei să ai parte de acţiune, serveşte-i iubitului tău la cină o mâncare pe bază de sparanghel.

banane

Banane – Aceste fructe, odată consumate, cresc apetitul sexual. Asta, datorită formei lor, texturii cremoase dar şi a unei enzime – bromelaină – care creşte performanţele sexuale la bărbaţi.

Caviar – Caviarul este foarte bogat în zinc, iar zincul stimulează producţia de testosteron.

Şampanie – Mai este cunoscută şi sub denumirea de „băutura dragostei” şi pe bună dreptate! Consumată cu moderaţie, şampania te scapă de inhibiţii şi îţi dă o senzaţie plăcută de căldură în corp.

ciocolata

Ciocolată – Ciocolata conţine, pe de-o parte, elemente uşor sedative care îl vor face pe partenerul tău să scape de timiditate sau inhibiţii. Pe de altă parte, în ciocolată se regăsesc elemente care îl vor stimula sexual. Din acest motiv, ciocolata era interzisă, acum câteva secole, în anumite mănăstiri.

Smochine – Culturile sezoniere de smochine erau celebrate de grecii antici prin ritualuri sexuale frenetice. Smochinele conţin elemente care stimulează dorinţa sexuală.

ginseng

Ghimbir – Ghimbirul, de asemenea, stimulează dorinţa sexuală. Îi poţi pregăti iubitului tău o surpriză dulce precum o prăjitură cu ghimbir sau puteţi servi seara, la cină, mâncare în care au adăugat acest condiment.

Parfumuri naturale – Parfumul natural de migdale şi vanilie creşte apetitul pentru sex. Aceste parfumuri pot fi pulverizate în locuinţa ta pentru un miros plăcut sau le poţi folosi chiar pe post de deodorant. Atenţie! Catitatea pe care o foloseşti trebuie să fie foarte mică.

Peşete Fugu – Este o delicatesă în Japonia, însă puţini sunt cei care se încumetă să-l consume, asta în ciuda faptului că peştele Fugu este delicios. Motivul? Este foarte otrăvitor, iar dacă nu e preparat corect, te ucide pe loc. Cu toate acestea, cei care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele sexuale îl consumă frecvent. Pentru mulţi bărbaţi, faptul că jonglează cu moartea este foarte excitant.

stridii

Stridii – Stridiile conţin aminoacizi care stimulează eliberarea hormonilor sexuali. În antichitate, împăraţii romani plăteau pentru stridii echivalentul lor în aur.

Trufe – Trufele sunt cunoscute ca fiind un afrodisiac puternic încă din timurile Romei antice. Aroma lor, dar şi faptul că sunt foarte rare şi foarte scumpe le fac să fie un puternic excitant sexual.

COMENTARII

Lasă un răspuns