Indiferent de vârsta pe care o are, fiecare femeie își dorește să pară mai tânără. Poate că acesta este și motivul pentru care, de multe ori, când suntem întrebate, nu spunem ce vârstă avem. Și cine ne-ar putea judeca? Poate că unul dintre cele mai mari drepturi ale unei femei este să aibă vârsta pe care și-o dorește. Însă, pentru asta, ar trebui să respectăm niște reguli simple, dar care fac adevărate minuni. Vor șterge anii de pe chipul tău ca un burete! Uite ce să faci!

Exerciții fizice pentru tonifierea pielii de pe gât

Neglijăm adesea pielea din zona gâtului care, în timp, devine flască şi ridată. Însă, poţi preveni acest lucru folosind creme hidratante şi exfoliante, dar şi exerciţii fizice. Ce trebuie să faci, mai exact? Întinde-te în pat, pe spate, şi lasă capul în jos, peste marginea patului. Apoi, ridică-l în aşa fel încât bărbia să atingă zona dintre clavicule. Repetă această mişcare de 10 ori, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara.

Foloseşte pentru ten cuburi de gheaţă

Pune mai multe cuburi de gheaţă într-un prosop subţire sau un tifon şi masează faţa timp de câteva minute. Gheaţa împiedică retenţia de apă, reduce roşeaţa şi capilarele vizibile. Nu mai spunem că în obraji vei avea o culoare sănătoasă.

Nu bea apă din sticlă, ci din cană

Dacă bei apă din sticla în care este îmbuteliată, rişti să faci riduri în jurul gurii. Pune lichidele pe care le consumi peste zi într-un termos şi bea folosind o cană.

somonMănâncă pește!

Somonul este bogat în acizi graşi Omega 3 care conferă tenului tău strălucire, elasticitate şi catifelare. De asemenea, consumă de două, trei ori pe săptămână avocado care conţine o cantitate foarte mare uleiuri monostaurate, vitamina E şi complexul de vitamine B care ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi.

Masează pielea de gât

Foloseşte o cremă hidratantă şi masează gâtul cu mişcări sus-jos pentru a întinde pielea şi a ajuta produsul să pătrundă cât mai bine.

ceai verdeBeai ceai verde

Ceaiul verde ar trebui băut în fiecare zi, datorită beneficiilor pe care le aduce sănătăţii. Conţine o cantitate uriaşă de antioxidanţi care ajută organismul în lupta împotriva radicalilor liberi. Acest lucru întârzie apariţia ridurilor.

Foloseşte produse pe bază de acid hialuronic

Este vorba despre seruri faciale destinate îngrijirii şi întreţinerii tenului tău, pe bază de acid hialuronic. Acidul hialuronic luptă împotriva apariţiei ridurilor timpurii. De asemenea, ajută în caz de inflamaţii ale pielii şi previne îmbătrânirea prematură cauzată de acţiunea radicalilor liberi.

Fă gimnastică facială

Umflă obrajii şi treci aerul dintr-o parte în alta a cavităţii bucale. În acest fel, vei întinde pielea obrajilor şi vei evita apariţia ridurilor.

Ciupeşte-te de obraji

Ciupiturile uşoare vor pune în circulaţie sângele, iar culoarea obrajilor tăi va fi una naturală şi sănătoasă. Nu vei mai avea nevoie de farduri de obraz. Pentru că sângele va iriga puternic zona feţei, el va oxigena foarte bine celulele care vor deveni mai rezistente şi se vor reface mai repde.

miereConsumă miere

Mierea poate fi folosită atât ca ingredient activ în prepararea măştilor faciale cât şi ca aliment. Introdu mierea în dieta ta zilnică şi vei observa că tenul tău va deveni mai luminos, mai strălucitor, îşi va recăpăta elasticitatea şi fineţea.

Castravete pentru ten şi ochi

Dimineaţa te trezeşti cu cearcăne şi pungi sub ochi? Te ajută castravetele! Pune două felii de castravete pe ochi şi aşteaptă 10-15 minute. Vei vedea că pielea din jurul ochilor se va calma. Pentru un ten curat şi catifelat poţi acoperi toată faţa cu felii de castravete.