Uite ce pantofi se poartă în această toamnă! Tu de care îți...

Uite ce pantofi se poartă în această toamnă! Tu de care îți alegi?

0 1913

Pantofii revin în atenția tuturor, iar stilurile din care va trebui să alegem în sezonul toamnă-iarnă 2013-2014 sunt pentru toate gusturile. Modelele care vor predomina ne vor conferi eleganță, feminitate și rafinament. Iar asta, datorită materialelor folosite, culorilor și, nu în ultimul rând, datorită stilului artistic adoptat de marii designeri în colecțiile lor. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

Stil monocrom, materiale naturale

Primele lucruri la care ne uităm atunci când cumpărăm o pereche de pantofi sunt culoarea și materialul din care este confecționată încălțămintea. Asta, mai ales dacă vrei să te asortezi cu ținutele pe care urmează să le porți în acest sezon. În această toamnă se  vor purta culori precum roșu-teracotă, albastru, verde și roșu închis dar și negru clasic, gri, bej sau maro. Se va merge pe un colorit monocrom, iar din punctul de vedere al materialelor, va trebui să iei în considerare pielea naturală, pielea întoarsă, blana, pielea de reptilă și catifeaua în culori închise.

 

 

 

Pantofi decupați, cu vârf ascuțit, cu toc rectangular

În acest sezon, va trebuie să alegi pantofi decupați  (peep toe), pantofi cu vârf ascuțit și toc rectangular sau cilindric. Pantofii cu vârf ascuțit sunt foarte eleganți și pot fi purtați atât la o ținută office cât și la un eveniment la care trebuie să participi. Sunt clasici și îi poți alege cu încredere în acest sezon. Atenție! Pantofii cu toc ascuțit sunt destul de pretențioși, iar asta din cauza faptului că îți măresc foarte mult picioarul, mai ales dacă au talpă plată, joasă.

 

 

 

 

Tocuri înalte

În ciuda tuturor trendurilor care vin și se duc, pantofii cu toc înalt vor rămâne mereu în preferințele marilor designeri și nu vor trebui să lipsească din garderoba ta în nici un an. Au fost, sunt și vor fi mereula modă. În anul acesta, tocul revine dar formele sale sunt extrem de diversificate. În plus, în acest an, apar și mocasinii cu toc înalt, pe lângă modelele clasice. O impresie mai mult decât plăcută ne-o lasă tocurile decorate. În timp ce unii designeri, cum ar fi Tsumori Chisato, au optat pentru tocuri în forme creative, arhitecturale, alții au decorat tocurile cu franjuri și forme geometrice, iar alții, printre care și Fendi, au adus în prim plan tocurile în stil futurist.

 

Pantofi cu talpă ortopedică

Noul sezon toamnă-iarnă aduce în atenția tuturor modelele de pantofi cu talpă ortopedică. Sunt o alternativă a celor cu toc înalt și subțire, extrem de confortabile, practice și ușor de purtat. Însă, ca o noutate, în acest an talpa este decorată în fel și chip dar putem opta și pentru modele cu talpă ortopedică transparentă.

 

Pantofi decorați în stil bizantin

Lux, rafinament și eleganță. Pantofii decorați în stil bizantin vor ieși în evidență în acest an și pe bună dreptate. Îți iau, pur și simplu, ochii! Mai ales tocurile, pe care designerii au pus accentul în mod deosebit. Acest model poate fi găsit cu precădere în colecțiile Dolce&Gabana. Însă, același stil poate fi găsit și în creațiile Alberta Ferretti, Emilio Pucci, Marchesa și Nina Ricci.

Lanțuri, fermoare, accesorii metalice

Anul acesta este anul modelelor artistice. Pe lângă stilul bizantin, vom avea parte și de alte noutăți: capse, nituri, fermoare, lanțuri, accesorii metalice.

COMENTARII

Lasă un răspuns