Cum iti pensezi sprancenele in functie de forma fetei

Cum iti pensezi sprancenele in functie de forma fetei

Multe dintre femei nu dau o importanta prea mare formei sprancenelor. Se orienteaza mai mult in ceea ce priveste machiajul decat catre o pensare corecta. Care sunt greselile pe care le fac? Isi penseaza sprancenele la intamplare, fara a tine cont de forma fetei. Iar, de cele mai multe ori, rezultatul este unul dezastruos! Mimi te invata cum sa dai forma corecta sprancenelor tale in functie de fizionomia fetei. Ascult-o pe Mimi!  

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca vorbim despre formele sprancenelor, ar trebui sa cunoastem, mai intai, care sunt acestea. Urmareste cu atentie fotografia din alaturata. Avem de-a face cu 5 tipuri: sprancene pensate rotund, sprancene pensate intr-un unghi puternic, sprancene pensate intr-un unghi usor conturat, sprancene conturate sub forma literei S si sprancene drepte.  

 

 

 

 

Sprancene pentru fata ovala  

 

 

 

 

 

Fata ovala este fata care are forma ideala. In acest caz, nu trebuie sa pensezi sprancenele cu scopul de a modifica forma fetei pentru ca aceasta este perfecta. Forma a sprancenelor trebuie sa fie una usor arcuita. Daca exagerezi si le arcuiesti prea larg, vei crea impresia unei fizionomii uimite sau chiar furioase. Penseaza sprancenele intr-o forma cat mai naturala.

 

Sprancene pentru fata lunga

 

 

 

 

 

Pentru a nu alungi si mai mult fata, pastreaza linia sprancenelor cat mai dreapta. Sprancenele arcuite nu sunt deloc recomandate. Nici sprancenele subtiri nu te vor avantaja. Vor da iluzia ca fata ta este si mai lunga.

 

Sprancene pentru fata rotunda

 

 

 

 

 

Sprancenele trebuie sa fie usor arcuite. Acest tip de pensare va alungi putin fata. Evita sa le pensezi subire caci vei da impresia unei fete si mai rotunde. De asemenea, evita sa le pensezi intr-o forma liniara, dreapta.

 

Sprancene pentru fata patrata

 

 

 

 

 

Fata patrata presupune o multime de unghiuri, in special in zona maxilarului. Sprancenele tale trebuie sa fie usor arcuite aproape drepte, liniare, pentru a mai indulci liniile fetei.

 

Sprancene pentru fata sub forma de inima

 

 

 

 

 

Penseaza sprancenele usor, pastrand o linie arcuita caci contrastul dintre unghiurile fetei tale exsita déjà. Fereste-te de sprancenele drepte.

 

Sprancene pentru fata sub forma de diamant

 

 

 

 

 

Fata sub forma de diamant este mai larga in zona ochilor si a barbiei. Pentru a masca acest lucru, sprancenele trebuie sa fie aruite usor sau mai puternic, depinde de preferintele tale. Evita sprancenele drepte, liniare.

COMENTARII

Lasă un răspuns