Yves Rocher îţi aduce noutăţile toamnei!

Yves Rocher îţi aduce noutăţile toamnei!

0 1213
yves rocher produse cefacemimi.ro

Yves Rocher te pregăteşte pentru sezonul rece şi îţi propune câteva produse cosmetice care nu ar trebui să-ţi lipsească din arsenalul tău de frumuseţe. În primul rând, se află în tendinţele toamnei, în al doilea rând sunt produse pe bază de ingrediente naturale. Nu în ultimul rând, preţurile sunt accesibile şi pentru orice buzunar. Aşadar, nu trebuie să cheltuieşti o avere pentru a avea grijă de tenul, părul şi machiajul tău. Trebuie doar să ştii ce să cumperi şi de unde. Adică de la Yves Rocher!

 masca antirid bun cefacemimi.roMască antirid Anti – Age Global

O mască antirid de ultimă generaţie, ce are la bază noua tehnologie ce fuzionează direct cu pielea, având în componenţă peste 97% ingrediente de origine naturală, pentru o eficacitate antirid globală, imediată şi vizibilă. Se aplică de 1-2 ori pe săptămână, pe ansamblul chipului şi se lasă să acţioneze 15 minute. Se îndepărtează masca, iar apoi se masează tenul până la absorbţia integrală a produsului în piele. Masca este destinată tuturor tipurilor de ten.

Preţ: 42 lei

 ser protector yves rocher cefacemimi.roSer protector pentru păr (flacon – pompă 30 ml)

Un ser protector, într-o formulă excepţională, ce oferă părului rezistenţă, strălucire, aspect fin şi mătăsos. Acest ser fortifică fibra capilară, având o acţiune anti-casantă şi oferă mai multă rezistenţă părului. Se aplică pe părul uscat sau umed cantitatea obţinută prin 2-4 presiuni pe flaconul-pompă al produsului, în funcţie de lungimea părului. Se repartizează pe toată lungimea părului, până la vârfuri. Nu se clăteşte şi este destinat tuturor tipurilor de păr.

Preţ: 33 lei

 creion ochi yves rocher cefacemimi.roCreion pentru ochi în culorile naturii

Culori inspirate din lumea vegetală, pentru un machiaj în tendinţe şi o privire expresivă. Descoperă cele 15 culori intens pigmentate, cu textură agreabilă, ultra-cremoasă şi aplicare facilă. Textură îmbogăţită cu ceară de Carnauba 100% de origine vegetală.

Preţ: 23 lei

 parfum yves rocher cefacemimi.roApă de parfum So Elixir Bois Sensuel (flacon 50 ml)

Senzualitatea extremă a esenţelor lemnoase preţioase îmbinate cu note balsamice. Acest parfum dezvăluie alianţa irezistibilă dintre esenţele de Patchouli şi Vanilie, iar absolutul de Iris, preţios şi distins, imprimă parfumului o notă sofisticată, unică.

Preţ: 185 lei

COMENTARII

Lasă un răspuns