Zodiac Fashion: uite cum te îmbraci în funcție de zodie!

Zodiac Fashion: uite cum te îmbraci în funcție de zodie!

0 9108
glob pamantesc cu imagini din zodiac

Crezi sau nu, zodia în care te-ai născut spune foarte multe despre personalitatea ta: cum iubești, care sunt trăsăturile de caracter ce predomină, cum gestionezi problemele apărute în viață, dacă ești o fire romantică, o femeie seducătoare, discretă sau timidă și multe altele. Știai însă că în funcție de zodia ta adopți și un anumit stil vestimentar? Iată care este zodiacul tău fashion! 

Vărsător

Femeia Vărsător are ochiul format pentru detalii și poate transforma orice ținută, oricât de banală ar fi, într-una fresh, care să o scoată în evidență. Este adepta combinațiilor de tot felul și, de cele mai multe ori, nu ține cont de tendințe. Are un stil personal unic și iubește culorile vii, puternice. Femeia Vărsător reușește fără probleme, dacă își propune, să întoarcă toate privirile și să smulgă cuvinte de laudă și apreciere.

Pești

Femeia Pești, un semn de apă, combină ca nimeni alta culorile verde și bleu. Este o fire visătoare, care iubește arta și frumosul, iar ținutele vaporoase, feminine și confortabile sunt punctul ei forte. Nu ține cont prea mult de ceea ce se poartă, ci de cum se simte în hainele pe care le îmbracă. Este un fan declarat al pantofilor, iar colecția impresionantă de încălțăminte ar putea concura cu cea a unei adevărate dive.

Berbec

Femeia Berbec adoră piesele statement, este mereu în tendințe și, am putea spune, este chiar cu un pas înaintea modei. Vorbim despre o femeie care dă tonul în materie de fashion. Este mereu sigură pe ea, adoptă un stil confortabil dar impecabil. Garderoba ei este dominată de culoarea roșu.

Taur

Femeia Taur apreciază în viață finețea și delicatețea însă, când vine vorba despre modă, este foarte practică și cumpătată la bani. Nu va cheltui niciodată mai mult decât consideră că face produsul respectiv. Îi place să experimenteze ținute noi și știe ce o avantajează și ce nu. În garderoba ei se regăsesc produse de îmbrăcăminte din materiale extrem de diferite, de la cașmir până la mătase. Femeia Taur știe să-și aleagă ținuta fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.

Gemeni

Femeia Gemeni este o adevărată artistă când vine vorba despre ținutele pe care le poartă. O fire agitată, neliniștită ea își alege produse vestimentare în stiluri extrem de diferite. Azi o poți vedea în jeansi și tricou, iar mâine foarte elegantă. Adoră să combine printurile, să asorteze, să schimbe și să modifice. Un trend care pe tine te-ar putea intimida, pentru femeia Gemeni este o joacă de copil.

Rac

Este ghidată de emoții și sentimente puternice, iar acest lucru se observă inclusiv în ținutele pe care le adoptă. Femeii Rac îi este foarte greu să renunțe la hainele vechi, în care se simte atât de bine, cum la fel de greu îi este să-și reînnoiască garderoba cu lucruri în tendințele anului. Produsele vestimentare nu sunt doar niște haine, ci au o încărcătură emoțională. Femeia Rac este adepta unui stil clasic și feminin, iubind foarte mult tot ceea ce este vintage sau retro.

Leu

Femeia Leu adoră să fie în centrul atenției, să întoarcă privirile și să smulgă aprecierile celor din jur. Iar garderoba ei dovedește din plin acest lucru. Ea va opta mereu pentru culori vii, strălucitoare, accesorii statement, opulente, produse vestimentare scumpe, branduri renumite. Este adepta stilului glamour și adoră să se răsfețe în lux și eleganță. O adevărată divă care emană extrem de multă încredere în sine.

Fecioară

Este o perfecționistă desăvârșită, iar tinuta ei este cu adevărat impecabilă. Stilul pe care îl adoptă este unul clasic și minimalist. Nu-i place să epateze. Dimpotrivă. Iubește discreția, feminitatea și bunul gust. Este o femeie extrem de organizată și calculată, iar acest lucru se observă și în ținutele pe care le preferă. Femeia Fecioară are o slăbiciune pentru tot ce înseamnă încălțăminte, pantofii ei fiind mereu în tendințe. Iubește să fie în pas cu moda însă hainele pe care le îmbracă, deși sunt în trenduri, sunt mult mai stilate și mai rafinate.

Balanță

Femeia Balanță este o fire romantică, iar ținutele pe care le adoptă sunt într-un perfect echilibru sexy-chic. Ea adoptă un look impecabil, fiind un mare fan al bijuteriilor. Este mereu în tendințe, le respectă, însă evită situațiile în care look-ul ei ar atrage prea mult privirile. Urăște vulgaritatea și hainele țipătoare atât în ceea ce privește culorile, cât și croiala. Femeia Balanță este feminină și adaugă un șarm aparte oricărui produs vestimentar, fie el o pereche de blugi, un trening sau niște adidași.

Scorpion

O expertă în arta seducției, învăluită în mister, femeia Scorpion va adopta ținute în același spirit. Iubește lenjeria intimă sexy, tocurile foarte înalte, rochiile mulate. Știe cum să își scoată în evidență părțile frumoase ale corpului fără a cădea însă în vulgaritate. În garderoba ei vom găsi produse de îmbrăcăminte de culoare roșie și neagră.

Săgetător

Femeia săgetător este un spirit liber, iar acest lucru se reflectă și în ceea ce privește ținutele pe care le preferă. Adoră jacheta din piele și tricourile, salopeta, jeanșii, tenișii dar și bijuteriile fantezie. Preferă un stil jucăuș, lejer, confortabil, casual.

Capricorn

Femeia Capricorn preferă, înainte de toate, ținutele care o avantajează cel mai bine. Își cunoaște foarte bine corpul, știe ce trebuie să ascundă și cu ce se poate mândri. Este o femeie care reușește să-și creeze propriul său stil, inconfundabil, care îi conferă, de cele mai multe ori, un look ce atrage multe priviri. Iubește simplitatea, iar produsele de îmbrăcăminte alese sunt, de cele mai multe ori, clasice.

Sursa foto: Unsplash

COMENTARII

Lasă un răspuns