Cum să-l faci să reziste cât mai mult în pat. Trucuri pentru...

Cum să-l faci să reziste cât mai mult în pat. Trucuri pentru un maraton sexual

0 24057
cuplu in pat

Îți dorești o noapte fierbinte? Pentru a te simți în al nouălea cer, partida de sex trebuie să dureze. Dar ce te faci dacă iubitul tău se grăbește și se lasă purtat de val? Va trebui să recurgi la anumite trucuri pentru ca el să reziste cât mai mult în pat. Uite ce trebuie să faci!

Distrage-i atenția!

Dacă vezi că iubitul tău este super excitat, ar fi bine ca în acele momente să-i distragi atenția cu ceva. Ajută-l să se gândească la ceva neutru. Rămâne la latitudinea ta cum rezolvi această problemă care, din ce observi tu, nu mai suportă amânare. Întreabă-l ceva ce nu are legătură cu sexul și iartă-i privirea nedumerită pe care urmează să o afișeze.

Oprește-l încet

..dar nu de tot! Dă-i un semnal că ar trebui să se calmeze puțin. Împinge-l încet cu mâna și va înțelege că pentru tine nu a venit încă momentul. Îl poți ciupi ușor de obraz, dacă vrei. Sună puțin ciudat, dar funcționează. Iubitul tău va înțelege semnalele pe care i le dai și va ști cum să se domolească.

Comunicați!

Este evident că o bună comunicare va da rezultate foarte bune în pat. Spune-i exact ce-ți dorești, întreabă-l ce își dorește dar cu mare grijă să-i nu-i rănești sentimentele! Bărbații sunt foarte orgolioși. Îi poți spune „hai să o luăm puțin mai încet” și va face tot ce-i stă în putință să îți respecte dorința. Dacă este îngrijorat și vrea să te întrebe anumite lucruri, răspunde-i și învață-l ce are de făcut pentru a te satisface pe deplin.

Folosiți ajutoare….

Nu este nimic rău în a folosi ajutoare la nevoie. În acest caz, lubrifianul amorțește ușor zonele sensibile, iar iubitul tău va rezista mult timp lângă tine, în pat. Pare puțin egoist..dar funcționează!

Schimbați pozițiile

Să încercați cât mai multe poziții este un lucru extrem de excitant și o experiență foarte plăcută. Mai mult, acest lucru va îmbunătăți și calitatea actului sexual în sensul în care partenerul tău va rezista unui adevărat maraton.

Jucați-vă!

Este extrem de excitantă și de binevenită o astfel de idee dacă vrei ca partenerul tău să reziste cât mai mult. Când simți că lucrurile decurg mai repede decât ți-ai dori, îi poți sugera un astfel de joc. Aceste jucării pot face adevărate miracole în ceea ce privește timpul unei partide de sex.

Plăcere doar pentru tine

Dacă vrei ca lucrurile să se mai domolească, îi poți cere partenerului să-ți producă doar ție plăcere. Sună puțin egoist dar iubitul tău nu se va supăra. Dimpotrivă.

Încercați de mai multe ori pe zi

Dacă prima partidă de sex se va termina relativ repede, nu-i nici o problemă. Pentru că va urma a doua și chiar a treia! Ce spui de asta? Cu cât partenerul tău face sex mai des, cu atât va reuși să reziste cât mai mult. În cazul în care nu rezistați unui astfel de maraton sexual, atunci măcar o dată pe zi ar trebui să ajungeți în dormitor.

Nu-i da totul deodată

Asta nu înseamnă să-l chinui, însă ați putea s-o luați mai încet. Iar el va trebui să învețe pe propria-i piele expresia „răbdare și tutun”. Oricum, ar trebui să-ți mulțumească pentru cum procedezi căci, în acest fel, partida de sex va dura atât de mult încât să fiți amândoi, la sfârșit, satisfăcuți pe deplin. Dacă știi, de exemplu, că o anumită poziție îți excită la nebunie, evit-o, pentru început.

Sursa foto: Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns