Povestea fustei din tulle, o creaţie inedită marca Zazaboutique

Povestea fustei din tulle, o creaţie inedită marca Zazaboutique

0 3679
fusta tulle zazaboutique main

Zilele trecute am mers în vizită la atelierul Zazaboutique și am probat câteva modele din noua colecție de fuste din tulle, creată special pentru sezonul primăvară-vară. Cum m-am simțit? Ca o prințesă într-un basm cu zâne! Pentru că fustele din tulle, dantela, broderiile, culorile și nuanțele de acadea te fac să visezi cu ochii deschiși la basmele pe care ți le spunea mama când erai copil. Iată povestea care se ascunde în spatele celui mai inedit și spectaculos concept fashion de care te vei îndrăgosti!

Un apartament cochet, într-o clădire veche din centrul Bucureștiului transformat într-un atelier…pentru păpuși. Cel puțin asta a fost prima impresie, odată ce i-am trecut pragul. Spațios, luminos, cu oglinzi, covoare moi, o cabină de probă, o canapea pufoasă și zeci de rochii colorate de care pur și simplu te îndrăgostești. Te simți ca într-o poveste cu zâne, mai ales că piesa de rezistență a colecției de primăvară-vară a celor de la Zazaboutique este fusta din tulle. Scurte până la genunchi sau lungi până-n pământ, în culori uni, nude sau în combinații de nuanțe, unele cu bordură din dantelă, altele cu aplicații din paiete, broderie, saten, inserții cu floricele sau chiar cu figurine textile lucrate manual, fustele din tulle te duc cu gândul la prințesele de odinioară sau la suplețea și eleganța balerinelor. Dacă nu ai deja o fustă din tulle în garderobă, ar trebui să-ți cumperi una. Iar apoi, îți vei mai dori una. Și încă una. Pentru că va fi dragoste la prima vedere.

Colecţia va fi lansată pe 1 martie, de Mărţişor

Noua colecție, care va fi lansată pe 1 Martie, este una cu totul specială, îmi spune Anca, zâmbind. ”Am încercat să aducem un aer proaspăt și inedit noii colecții, în așa fel încât aceste modele să poată fi purtate oricând și oriunde, nu numai la evenimente, aniversari sau petreceri. Am putea spune că am reinventat fusta din tulle, care poate fi purtată acum pe stradă, într-un club sau când ne întâlnim cu prietenii la o terasă. Astfel, noile modele prezintă o croială ușor diferită de cea clasică. Vorbim despre o combinație între modelele cloș și cele drepte, tocmai pentru ca fustele să avantajeze orice siluetă”.

fusta tulle zazaboutique 1Culori în tendințe

Anca, Oana și Alexandra au deschis magazinul acum patru ani, iar produsele pot fi comandate direct pe site, la zazaboutique.ro, sau poți face fetelor o vizită la atelier. Nu de alta, dar te întâmpină cu zâmbetul pe buze, vesele, prietenoase și te servesc cu cel mai bun ceai din București. Le-am întrebat despre culorile pe care le-au folosit pentru modelele acestui sezon, iar Anca mi-a prezentat o paletă întreagă: roșu, albastru, bleu, verde crud, turcoaz, lila, crem și multe altele. Însă, evident, în acest an predomină culorile vedetă roz cuarț și blue serenity.

Căptușeală din saten

Fustele au o căptușeală din saten, cu partea mată spre exterior, talia poate fi fixă sau din elastic, iar materialul este de două tipuri: tare și fin. ”Recomandat ar fi să optezi pentru un material fin dacă ești mai plinuță în talie. Fericitele posesoare ale unei siluete-clepsidră și ale unei talii de viespe pot purta cu încredere o fustă din tulle tare. Volumul acesteia le va pune în evidență și mai mult liniile sinuoase ale corpului”, îmi spune Oana. În ceea ce privește comanda produselor, fetele au încercat un concept nou. ”Clientele fac o comandă pe site, iar apoi noi le contactăm pentru a le cere mărimea taliei și lungimea pe care o doresc. Evident, sunt foarte multe femei care preferă să vină direct la atelier. Livrarea produselor e și mai simplă: în șapte zile de la plasarea comenzii trimitem coletul acasă la client sau oriunde dorește el”.

Fusta din tulle, extrem de versatilă

Fustele din tulle sunt extrem de versatile și pot fi combinate cu bluze, tricouri, cămăși sau pulovere. ”O fustă din tulle deschisă la culoare poate fi asortată, de exemplu, cu o cămașă din denim prinsă în talie cu un nod, cu o bluză pe corp, mulată, un pulover subțire sau un cardigan. Putem purta o geacă din piele sau un sacou scurt în talie, iar ca și încălțăminte, poți opta pentru platforme, teniși, adidași și chiar bocanci. Acum nu mai este obligatoriu ca ținuta să fie completată de pantofi cu toc sau balerini. Dimpotrivă. Încearcă să treci peste stereotipurile și regulile de odinioară, joacă-te și dă frâu liber imaginației”, ne sfătuiește Oana.

fusta tulle zazaboutique 2

Reduceri de 50% pentru produsele din atelier

În această perioadă, fetele de la Zazaboutique au o surpriză pentru tine: o reducere de 50% pentru colecțiile de fuste și rochii din showroom și o promoție de 20% pentru produsele pe comandă, în limita stocului dispobibil. ”Dacă ne vizitezi la atelier și îți place un anumit produs, este al tău la jumătate din preț. Dacă trebuie modificat după mărimile tale, vei plăti doar 80% din preț”, ne spune Anca.

După o oră de discuții ca-ntre fete, de relaxare și bună-dispoziție, savurând un ceai delicios și probând fustele noii colecții, m-am convins. Zazaboutique, este, într-adevăr, un nou concept de magazin, unde, în locul vânzătoarelor obișnuite, vei găsi trei prietene care te vor îndruma, îți vor da sfaturi și vor face tot ce le stă în putință să te simți prințesă pentru o zi.

COMENTARII

Lasă un răspuns